Een cocktailbar huren doe je bij Double Dutch Bars

Organiseer je een evenement of feestje? Huur een cocktailbar! Dan is het misschien een leuk idee om uw gasten te verwennen met de lekkerste cocktail. Het huren van een cocktailbar kan daarom een leuke toevoeging zijn aan uw evenement. Double Dutch Bars heeft complete catering pakketten inclusief een bar en personeel. Een cocktailbar huren wordt zeker een succes!

Waarom een cocktailbar huren bij Double Dutch Bars?

Double Dutch Bars is de perfecte partner voor het laten verzorgen van de beste cocktailbars op locatie. We nemen alles uit handen, zodat u volledig kunt genieten van uw evenement of feest. Onze barmedewerkers bereiden ter plekke heerlijke cocktails die perfect passen bij uw wensen en/of thema’s.

Onze barren zijn uitgerust met een truss waaraan. Aan deze Truss kunnen wij bijvoorbeeld disco verlichting ophangen of een rookmachine of bellen blaasmachine. Ook zijn de meeste barren uitgerust met led verlichting aan de voorkant. Door deze extras zal uw feest een nog groter succes worden!

double dutch bars

Het Cocktailmenu

Wij werken met een standaard cocktailmenu bestaande uit 6 cocktails en 2 alcoholvrije cocktails. Dit menu bevatten de meest trendy cocktails van dit moment en Klassiekers zoals whisky sour. Al onze cocktails zullen wij op uw feest bereiden. Wij werken met uitsluitend met de beste merken drank.  Zie hieronder het menu

  • Pornstar martini
  • Mojito
  • Aperol Spritz 
  • Tequila Sunrise 
  • Pink Gin Tonic
  • Moscow mule
  • Whisky Sour
  • virgin mojito (alcoholvrij) 
  • virgin Shirley temple (alcoholvrij)


Uiteraard bieden wij ook een geheel alcoholvrij pakket aan. Deze kunt u hier vinden alcoholvrije cocktails .

pornstar martini. mobiele cocktailbar, cocktailbar op locatie, cocktailbar huren

Wat is er bij cocktail catering inbegrepen?

Als u bij ons een cocktail catering pakket afneemt zullen wij alles uithanden nemen. Wij zullen een mobiele cocktailbar naar keuze meenemen. De cocktails zullen gemaakt worden door cocktailshaker die wij intern hebben opgeleid. Uiteraard nemen we ook al de benodigde materialen zoals glazen mee.
vrij alcohol
Wat is de prijs van een cocktailbar huren bijvoorbeeld voor een verjaardag?
Een mobiele cocktaibar is bijna altijd een stuk goedkoper dan naar een cafe of bar gaan. De cocktails van ons standaard cocktailmenu kosten 4.75,- per stuk. Daarnaast rekenen wij nog kosten voor het huren van de bar zelf, personeelskosten en transportkosten. Het minimale pakket dat u bij ons kunt afnemen zijn 50 cocktails.

Een complete cocktailbar huren kan dus al vanaf 375 euro ex btw en transport. 

Hoeveel cocktails worden er gedronken per uur?

Dat is natuurlijk van te voren moeilijk in te schatten. Wij hanteren altijd een gemiddelde van twee cocktails per persoon. Dit is op basis dat wij twee uur op locatie aanwezig zullen zijn. Uiteraard kan dit aantal ook hoger of lager liggen.

Wilt u dat wij u helpen met het inschatten van het aantal cocktails? Neem gerust contact met ons op! 

Welke Soorten Cocktailbars Biedt Double Dutch Bars Aan?

Bij Double Dutch Bars is alles mogelijk. We hebben een breed assortiment aankleding voor uw evenement. Hierbij kunt u denken aan verlichting en rookmachines. Ook hebben wij vele soorten tafels en stoelen.

De bar zelf kunnen wij aankleden met uw logo of bijvoorbeeld met degene die jarig is. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

WAT KRIJGT U BIJ DIT PAKKET?

Meer informatie of een bar reserveren? Vraag uw offerte hier aan!

Double Dutch Bars uw No1 partner voor elk evenement of feest!
Wat is er inbegrepen bij het huren van een Cocktailbar?
In een woord: alles. Wij nemen dus het glaswerk, de ijsklontjes, de bar en alle ingrediënten mee. Jij hoeft alleen aan te wijzen waar je ons wil hebben en wij doen de rest.
Hoeveel kost een cocktailbar?
De kosten voor het huren van de cocktailbar, bar tools, cocktail bartender, op- en afbouw, evenals de reis- en transportkosten variëren tussen €450 en €500, afhankelijk van de locatie en de duur van de dienst. Voor evenementen op grotere afstand, langere shake-tijden en/of de inzet van meerdere cocktailbars/bartenders kan een toeslag van toepassing zijn. Een cocktailpakket van bijvoorbeeld 100 cocktails inclusief bar en cocktailshaker voor 3 uur komt uit op 750,- ex btw en transportkosten.
Wat kost een Cocktailshaker
Een cocktailshaker inhuren kost bij ons 32,50,- per uur. Indien u cocktailpakket afneemt van bijvoorbeeld 200 cocktails zit het uur tarief van de cocktailshaker(s) al verwerkt in de prijs.
Welke merken drank gebruiken wij?
Wij gebruiken alleen de beste merken voor het bereiden van onze cocktails. We zullen u hiermee niet teleurstellen.
Hoelang duurt het om een cocktailbar op en af te bouwen?
Een bar op en afbouwen is uiteraard afhankelijk van de locatie van het evenement. Al onze barren staan op wielen. Indien we de locatie makkelijk kunnen bereiken zal het ongeveer 30 minuten tot een uur duren voordat alles klaar staat.
Hoeveel cocktails worden er gemiddeld gedronken op een evenement?
Elk feest of evenement is uiteraard anders. Bij een verjaardag merken wij dat er vaak 2 drankjes per uur worden gedronken. Echter merken wij vaak dat op sommige gelegenheden dit ook meer kan zijn. Ons uitgangspunt is dus twee maar meer is uiteraard mogelijk.
Wat gebeurd er wanneer we op het afgesproken aantal cocktails zitten?
Het afwijzen van verzoeken op jouw feest is geen optie, daarom zorgen wij altijd voor extra ingrediënten en glaswerk. Echter, dit is niet onbeperkt beschikbaar, dus het is essentieel om vooraf een goede schatting te maken van het aantal benodigde cocktails. Zodra we bijna het afgesproken aantal cocktails hebben bereikt, zullen we je op de hoogte brengen. Op dat moment kun je beslissen of je de bar wilt sluiten of extra cocktails wilt bestellen. Deze extra cocktails worden tegen dezelfde prijs per stuk aangeboden als de cocktails in de offerte. We zullen nooit extra cocktails bereiden zonder jouw of de goedkeuring van de evenementmanager. Op deze manier kom je nooit voor verrassingen te staan achteraf.
Wat zijn de afmetingen van de cocktailbars?
De afmetingen variëren per barmeubel. De grootste bar heeft in transportstand afmetingen van 2 meter bij 0,82 meter. Alle mobiele cocktailbars passen gemakkelijk door een standaard deuropening van 0,85 meter breed. De breedte van de cocktailbars varieert tussen 1 en 2 meter, en ze kunnen aan elkaar worden gekoppeld om een extra grote bar te creëren. Als je twijfelt of de bar een draai kan maken of door een lift past, laat dit dan altijd weten bij het maken van je reservering. Op die manier kunnen wij beoordelen welke bar het meest geschikt is voor jouw locatie. Als je op jouw locatie een vloeroppervlakte van 2,5 meter breed bij 2 meter diep (per bar) kunt reserveren, zit je altijd goed.
Hoe gaan jullie om met het onderwerp duurzaamheid?
Fijn dat je hiernaar informeert! In 2021 hebben we besloten om ons in te zetten voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Sindsdien hebben we actief stappen ondernomen om onze impact te verminderen. We hebben ons energieverbruik met 60% weten te reduceren en voorzien nu grotendeels in onze eigen energiebehoefte dankzij een dak vol zonnepanelen en een laadpaal. Bovendien zijn we volledig overgestapt op alternatieven voor plastic rietjes en bekers. Daarnaast streven we ernaar om zoveel mogelijk duurzame ingrediënten te gebruiken en hebben we zelfs onze eigen duurzame koffieblend ontwikkeld. Kortom, we zijn trots om te zeggen dat we een duurzame cateraar zijn.
Ontvang hier een vrijblijvende offerte en informatie