Een mobiele cocktailbar huren bij Double Dutch bars

Wil je een onvergetelijk feest organiseren en overweeg je het huren van een cocktailbar? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vertellen we je alles wat je moet weten over het huren van een mobiele cocktailbar. En goed om te weten: onze mobiele cocktailbars zijn volledig verzorgd en beschikbaar op elke gewenste locatie.

Waarom Double Dutch Bars?

Double Dutch Bars is de perfecte partner voor het huren van een mobiele cocktailbar.

Onze barren zijn uitgerust met een truss waaraan. Aan deze Truss kunnen wij bijvoorbeeld disco verlichting ophangen of een rookmachine of bellen blaasmachine. Ook zijn de meeste barren uitgerust met led verlichting aan de voorkant. Door deze extras zal uw feest een nog groter succes worden!

double dutch bars

Een mobiele cocktailbar huren voor op jouw feest!

Je wilt een cocktailbar huren die perfect past bij jouw feest en stijl. Omdat iedereen een andere smaak heeft, bieden wij een selectie van veertig cocktailbars in diverse stijlen aan. Of je nu houdt van een neutrale, chique, robuuste, industriële, vintage of landelijke uitstraling, bij ons vind je altijd wat je zoekt! Onze mobiele cocktailbars zijn de perfecte toevoeging aan jouw feest, ongeacht de gewenste ambiance.
double dutch bars

Wij werken met een standaard cocktailmenu bestaande uit 6 cocktails en 2 alcoholvrije cocktails. Dit menu bevatten de meest trendy cocktails van dit moment en Klassiekers zoals whisky sour. Al onze cocktails zullen wij op uw feest bereiden. Wij werken met uitsluitend met de beste merken drank.  Zie hieronder het menu

  • Pornstar martini
  • Mojito
  • Aperol Spritz 
  • Tequila Sunrise 
  • Pink Gin Tonic
  • Moscow mule
  • Whisky Sour
  • virgin mojito (alcoholvrij) 
  • virgin Shirley temple (alcoholvrij)


Uiteraard bieden wij ook een geheel alcoholvrij pakket aan. Deze kunt u hier vinden alcoholvrije cocktails .

Wat Is Er Bij Mobiele cocktailbar inbegrepen?

Als u bij ons een bar huurt leveren wij deze met een workstation en speedrails. Met dit workstation heeft u meer dan genoeg ruimte om drankjes te bereiden. In de Speedrails kunt u de benodigde flessen opruimen zodat u meer werkruimte heeft.
vrij alcohol

Wat Kost een Cocktailbar?

Een cocktail bar huren is bijna altijd een stuk goedkoper dan naar een cafe of bar gaan. Een complete cocktailbar huren kan dus al vanaf 195 euro ex btw en transport.

HOEVEEL COCKTAILS PER UUR?

Dat is natuurlijk van te voren moeilijk in te schatten. Wij hanteren altijd een gemiddelde van twee cocktails per persoon. Dit is op basis dat wij twee uur op locatie aanwezig zullen zijn. Uiteraard kan dit aantal ook hoger of lager liggen.

Wilt u dat wij u helpen met het inschatten van het aantal cocktails? Neem gerust contact met ons op! 

Welke Soorten mobiele Cocktailbars Biedt Double Dutch Bars Aan?

Bij Double Dutch Bars is alles mogelijk. We hebben een breed assortiment aankleding voor uw evenement. Hierbij kunt u denken aan verlichting en rookmachines. Ook hebben wij vele soorten tafels en stoelen.

De bar zelf kunnen wij aankleden met uw logo of bijvoorbeeld met degene die jarig is. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

Conclusie

Een mobiele cocktailbar huren bij Double Dutch Bars is de ultieme manier om uw gasten te verrassen. Wij zorgen dat alles uithanden wordt genomen en dat u kunt genieten van de cocktails. Na afloop zullen wij uiteraard alles netjes opruimen en achterlaten.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op!

WAT KRIJGT U BIJ DIT PAKKET?

Ontvang hier een vrijblijvende offerte en informatie