Smoothiebar huren op locatie met Double Dutch Bars

Double Dutch Bars biedt de perfecte oplossing voor uw evenement met onze mobiele smoothie- en sappenbar. Of het nu gaat om een ​​evenement of een beurs, wij bieden diverse mogelijkheden voor het huren van een op maat gemaakte smoothie- of sappenervaring op locatie. Met onze uitgebreide ervaring en expertise begrijpen wij uw behoeften perfect. Onze enthousiaste bartenders creëren met liefde verse smoothies op uw locatie, waardoor uw evenement gegarandeerd een gezonde en levendige sfeer krijgt. Huur nu een smoothiebar voor uw evenement!”

Waarom kiezen voor een smoothiebar op locatie?

Er zijn vele voordelen verbonden aan het huren van een smoothiebar. Niet alleen biedt het een gezonde alternatief ten opzichte van traditionele frisdranken, maar het geeft uw evenement ook een modieuze look en zorgt voor een uitnodigende atmosfeer. Smoothiebars kunnen aangepast worden aan elke gelegenheid, van kleinere intieme bijeenkomsten tot grote zakelijke evenementen, bruiloften en festivals.
Een smoothiebar kan volledig ingericht worden in de stijl van uw evenement en kan menu-opties bevatten die passen binnen uw thema. Het is een geweldige manier om uw gasten te verrassen met iets unieks en onverwachts.

waarom verhuren wij smoothiebars op evenementen?

Bij Double Dutch Bars koesteren we een passie voor verse groenten en fruit. Elke dag struinen we graag over de markt om de allerbeste producten persoonlijk uit te kiezen. Het combineren van deze gezonde ingrediënten om unieke drankjes te creëren is onze specialiteit. Smoothies delen in dat opzicht veel eigenschappen met cocktails, maar zijn natuurlijk een stuk gezonder. Laat ons jouw evenement voorzien van een smakelijke en gezonde twist met onze smoothies!
smoothie overzicht

Double Dutch Bars, Uw partner voor smoothie catering

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren smoothiebar catering service, overweeg dan Double Dutch Bars. Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren van professionele mobiele bars voor zowel particuliere als zakelijke evenementen. Ons team van experts is gespecialiseerd in een breed scala aan voedingsmiddelen, waaronder smoothies, sappen
Wij bieden niet alleen een reeks gezonde smoothie-opties, maar ook een team van deskundige bartenders die zijn opgeleid om uw gasten te helpen bij het maken van de perfecte drankjes. Onze bars kunnen worden aangepast om aan elke stijl te voldoen, en ons personeel zal volledig gekleed naar uw evenement komen om een ervaring van topklasse te bieden.

Welke smoothies serveren wij?

Wij werken met een standaard menu bestaand uit de volgende 5 smoothies:

  • Simply fresh – sinaasappelsap / blauwe bessen / banaan
  • Healthy green -sinaasappelsap / bleekselderij / komkommer / avocado
  • Healthy red –  aardbei / framboos / munt / sinaasappelsap/
  • tropical – mango / banaan / ananas / kokoswater
  • healthy – avocado / spinach / blauwe bessen / kokoswater

 

We kunnen ook een apart menu voor u maken indien u dat graag wilt. Of we kunnen bijvoorbeeld een speciale smoothie in het thema van uw event bedenken. Laat het ons gerust weten.

cocktail geel. smoothie bar

De prijs van smoothies op locatie

De prijs van onze smoothie catering is afhankelijk van drie zaken. We willen graag weten hoeveel smoothies we ongeveer dienen te maken, hoe lang je wilt dat we aanwezig zijn en welke bar je wil huren. Ben je benieuwd wat het zou kosten als we naar jouw feest of evenement toe zouden komen? We maken graag een vrijblijvende offerte voor je. Grofweg kun je rekenen met: €3,50 per smoothie, € 32,50 per uur voor de bartender en € 275,- voor de smoothiebar met alle benodigde materialen.

Hoe gaan Jullie om met duurzaamheid en watvoor bekers gebruiken jullie?

Je krijgt flinke smoothiebekers van 250ml. Omdat wij niet met plastic willen werken, zijn onze bekers en rietjes gemaakt van PLA. PLA is het milieuvriendelijk alternatief voor plastic.
Fijn dat je hier meer over wilt weten! In 2021 hebben we besloten om ons in te zetten voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, en sindsdien hebben we grote stappen gezet. We hebben ons energieverbruik met maar liefst 70% verminderd en we voorzien grotendeels in onze eigen energiebehoefte dankzij ons dak vol zonnepanelen en meerdere laadpalen. Bovendien berekenen we de CO2-uitstoot die gepaard gaat met het verzorgen van catering op jouw locatie, en compenseren we deze uitstoot 1:1 door te investeren in boom-plantprojecten. Daarnaast streven we ernaar om zoveel mogelijk duurzame ingrediënten te gebruiken en hebben we zelfs onze eigen duurzame koffieblend ontwikkeld. Kortom, we zijn trots om te zeggen dat we een duurzame cateraar zijn

Hoeveel Smoothies moet ik afnemen?

Dat is een uitstekende vraag! Als vuistregel kun je rekenen op ongeveer 1,5 drankje per gast. Je zult merken dat gasten vaak hun frisdrank laten staan wanneer er een smoothiebar beschikbaar is. Verse smoothies zijn namelijk een bijzondere traktatie die je niet elke dag tegenkomt. En het beste is dat ze nu binnen handbereik zijn, terwijl je er normaal gesproken in de stad minstens € 5,- per stuk voor betaalt. Met onze variatie aan smaken, zijn er altijd gasten die ook nieuwsgierig zijn naar andere smaken.
smoothie take away

Wat gebeurd er als we meer smoothies willen afnemen op locatie?

‘Nee’ verkopen op jouw feest is geen optie en daarom nemen wij altijd wat extra ingrediënten en bekers mee. Uiteraard is dit niet onbeperkt dus het is belangrijk van te voren een goede inschatting te maken van het aantal drankjes. Wanneer we bijna het afgesproken aantal sappen of smoothies bereiken geven we jou een seintje. Op dat moment kan jij beslissen om de bar te sluiten of om nog een extra aantal drankjes af te nemen. Deze extra smoothies kosten hetzelfde per stuk als de smoothies in de offerte. Wij zullen nooit extra drankjes maken zonder dat jij of de ‘eventmanager’ daar akkoord voor geeft. Op deze manier kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.
double dutch bars

Direct een offerte aanvragen

Klik hier
Wat houdt het huren van een smoothiebar in?
Het huren van een smoothiebar biedt je de mogelijkheid om je evenement te voorzien van verse en heerlijke smoothies die ter plaatse worden bereid door professionele barista’s. Onze smoothiebars zijn uitgerust met een breed scala aan verse ingrediënten, waardoor je gasten kunnen genieten van gezonde en verfrissende drankjes.
Voor welke gelegenheden zijn smoothiebars geschikt?
Smoothiebars zijn geschikt voor allerlei soorten evenementen, waaronder bruiloften, bedrijfsfeesten, beurzen, sportevenementen, festivals, en meer. Of het nu gaat om een gezonde toevoeging aan je bedrijfsevenement of een verfrissende traktatie op je trouwdag, een smoothiebar is altijd een hit bij gasten van alle leeftijden.
Wat voor soort smoothies kunnen jullie maken?
Zijn de smoothies geschikt voor mensen met speciale dieetwensen?
Ja, we kunnen smoothies maken die voldoen aan specifieke dieetwensen of allergieën, waaronder veganistisch, glutenvrij, zuivelvrij, en meer. Laat ons van tevoren weten welke dieetbeperkingen er zijn, zodat we ons menu daarop kunnen afstemmen.
Wat is inbegrepen bij het huren van een smoothiebar?
Bij het huren van een smoothiebar zorgen wij voor alle benodigde ingrediënten, apparatuur, en professionele barista’s om je gasten te voorzien van heerlijke smoothies. We zorgen ook voor de opstelling, service tijdens het evenement, en het opruimen en schoonmaken van de bar na afloop.
Hoe kan ik een smoothiebar huren voor mijn evenement?
Het is eenvoudig om een smoothiebar te huren voor je evenement. Neem gewoon contact met ons op en vertel ons over je evenement datum, locatie en specifieke wensen, en we zullen samen een plan opstellen om ervoor te zorgen dat je evenement een succes wordt.
Ontvang hier een vrijblijvende offerte en informatie