Vorige slide
Volgende slide

Gin Tonic Bar Huren: Dubbel Genieten Met Double Dutch Bars

Wilt u een onvergetelijke ervaring beleven op uw feest of zakelijke evenement? Kies dan voor een gin tonic bar huren bij Double Dutch Bars! Zo komt u niets tekort tijdens uw event. Een gin tonic bar is een unieke bar om uw gasten te vermaken met heerlijke, zelfgemaakte gin-tonics.

Waarom kiezen voor gin tonic bar

Gin is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Het heeft een frisse en bittere smaak en is ideaal om te mixen met andere ingrediënten om zo de perfecte cocktail te creëren. Met gin kun je alle richtingen uit! Instagram

De voordelen van een gin tonic bar

Het huren van een gin tonic bar biedt tal van voordelen voor uw feest of zakelijk evenement. Het is namelijk een ideale manier om uw gasten te verwennen met heerlijke cocktails. Bovendien biedt het huren van een gin tonic bar u nog veel meer:

Maatwerk: onze gin tonic bar komt in verschillende stijlen en kan worden aangepast aan uw wensen en behoeften van de gelegenheid.

Meer genieten, minder werk: omdat onze bartender alles voor u klaarmaakt en serveert, kunt u relaxed achterover zitten en volop genieten.

Specialiteiten: maak een keuze uit ons ruim aanbod aan exclusieve gins en tonics. Onze bartenders zorgen ervoor dat uw drankjes perfect aansluiten bij de verwachtingen van uw gasten.

Bekijk hoe de barman zijn kunsten doet: onze bartenders zijn ware professionals! Zij vertellen u alles over de geschiedenis, verscheidenheid en smaakcombinaties van verschillende soorten gin en tonic. Een heerlijke en leerzame ervaring dus!

Hoe te boeken?

Het boeken van dit concept is heel makkelijk. Dubbel Dutch Bars zorgt ervoor dat alle benodigdheden zoals glazen, ijsblokjes, verse citroenen of limoenen aanwezig zijn om zo de perfecte gin tonic te creëren. Zo kun je meteen aan de slag. U kunt onderaan de pagina een offerte aanvragen.

Conclusie

Een gin tonic bar huren is de perfecte keuze voor jouw evenement, of het nu gaat om een bedrijfsfeestje of een verjaardagsfeest. Het biedt dé manier om jouw gasten te trakteren op luxe en exclusiviteit. Bovendien biedt Double Dutch Bars op maat gemaakte diensten die aangepast zijn aan jouw wensen en behoeften van de gelegenheid.

FAQ

1. Wat voor soort gins en tonics hebben jullie ter beschikking?
Wij hebben een uitgebreid aanbod van exclusieve gins en tonics. Van klassieke tot innovatieve smaken.

2. Moeten we zelf alles opruimen na afloop?
Nee, onze bartenders ruimen alles netjes op. Na afloop wordt de vuile vaat meegenomen en gereinigd.

3. Voor hoeveel gasten is het mogelijk om te reserveren?
Het aantal gasten maakt niet uit, we zorgen er altijd voor dat we genoeg materialen in huis hebben! 

gin tonic bar. overzicht van de gin tonics
gin tonic bar met een tafel met gin tonics
gin tonic bar concept een gin tonic als voorbeeld

WAT KRIJGT U BIJ DIT PAKKET?

  • Overheerlijke Gin Tonics 
  • Bar naar keuze (klik hier voor keuzes)
  • Truss voor boven de bar met lichten en/of rookmachine
  • Gratis Barbranding (bijvoorbeeld logo van uw bedrijf)
  • Professionele barmedewerker
  • Hoge kwaliteit glaswerk
  • Indien gewenst kunnen wij zelf een Cocktailmenu maken in stijl van uw bedrijf en/of event
  • kijk op Instagram voor meer informatie 
bar op een tuinfeest bij waylon music. wij hadden hier gin tonics

BarKEUZE

Dit bovenstaande cocktailconcept is alleen verkrijgbaar in combinatie met een bar. Zie onze barverhuur voor de mogelijkheden.

KOSTEN

De kosten voor dit concept zijn natuurlijk wel afhankelijk van het aantal gasten en uw eventuele extra wensen. Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte aan. 

Ontvang hier een vrijblijvende offerte en informatie