smoothie catering 3

Smoothiebar huren: De perfecte aanvulling voor uw evenement

Bent u op zoek naar een unieke en gezonde aanvulling voor uw zakelijke of privé-evenement? Kijk dan niet verder dan het huren van een smoothiebar. Een smoothiebar is de ideale manier om uw gasten te trakteren op heerlijke en voedzame drankjes, terwijl u tegelijkertijd kunt pronken met uw gezonde levensstijl. 

Instagram  

Waarom kiezen voor een smoothiebar?

Er zijn vele voordelen verbonden aan het huren van een smoothiebar. Niet alleen biedt het een gezonde alternatief ten opzichte van traditionele frisdranken, maar het geeft uw evenement ook een modieuze look en zorgt voor een uitnodigende atmosfeer. Smoothiebars kunnen aangepast worden aan elke gelegenheid, van kleinere intieme bijeenkomsten tot grote zakelijke evenementen, bruiloften en festivals.

Een smoothiebar kan volledig ingericht worden in de stijl van uw evenement en kan menu-opties bevatten die passen binnen uw thema. Het is een geweldige manier om uw gasten te verrassen met iets unieks en onverwachts. 

Double Dutch Bars: De perfecte partner

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren smoothiebar catering service, overweeg dan Double Dutch Bars. Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren van professionele mobiele bars voor zowel particuliere als zakelijke evenementen. Ons team van experts is gespecialiseerd in een breed scala aan voedingsmiddelen, waaronder smoothies, sappen, cocktails, en nog veel meer.

Wij bieden niet alleen een reeks gezonde smoothie-opties, maar ook een team van deskundige bartenders die zijn opgeleid om uw gasten te helpen bij het maken van de perfecte drankjes. Onze bars kunnen worden aangepast om aan elke stijl te voldoen, en ons personeel zal volledig gekleed naar uw evenement komen om een ervaring van topklasse te bieden. 

Het huren van een smoothiebar voor uw evenement

Als u geïnteresseerd bent in het huren van een smoothiebar voor uw evenement, kunt u contact met ons opnemen om een offerte aan te vragen. 

Onze professionele service en hoogwaardige ingrediënten garanderen dat uw gasten een unieke en smakelijke ervaring hebben. Maak van uw evenement iets onvergetelijks met onze smoothiebars! 

SMOOTHIES

Wij werken met een standaard menu bestaand uit de volgende 5 smoothies:

 • Simply fresh – sinaasappelsap / blauwe bessen / banaan
 • Healthy green -sinaasappelsap / bleekselderij / komkommer / avocado
 • Healthy red –  aardbei / framboos / munt / sinaasappelsap/
 • tropical – mango / banaan / ananas / kokoswater
 • healthy – avocado / spinach / blauwe bessen / kokoswater

 

We kunnen ook een apart menu voor u maken indien u dat graag wilt. Of we kunnen bijvoorbeeld een speciale smoothie in het thema van uw event bedenken. Laat het ons gerust weten.

double dutch smoothie

PRESENTATIE EN BEREIDING

Al onze drankjes worden met vers biologisch fruit gemaakt. Wij zullen het fruit deels snijden in onze keuken maar ook een deel op locatie. Alle sappen die wij gebruiken zijn tevens vers. (zoals de jus d´ orange). Wij zullen de smoothies presenteren zoals op de foto’s te zien is. Wij kunnen eventueel ook de smoothies serveren in ´take away´ bekers en/of juich flesjes. 

cocktail geel. smoothie bar

SMOOTHIEPAKKETTEN

Wij werken met een smoothiecatering pakket bestaande uit minimaal 75 smoothies In dit geval komen wij naar uw locatie om deze smoothies voor u te maken. Wij hebben ongeveer  2  uur nodig hiervoor. Uit ervaring weten wij dat er gemiddeld tussen de 1 en 2 smoothies per persoon worden gedronken in dit tijdsbestek.. Uiteraard kunnen dit er meer worden als de bar langer open blijft. Het smoothiepakket is per 25 smoothies te upgraden.

Hoeveel kosten de smoothiebars van Double Dutch Bars?
De kosten van het huren van onze smoothiebars variëren afhankelijk van de grootte van uw evenement, de menu-opties die u kiest en andere factoren zoals de locatie en de duur van het evenement. Neem contact met ons op om een offerte aan te vragen en wij zullen u graag meer informatie geven over onze prijzen en beschikbaarheid.

Wat voor soort evenementen zijn geschikt voor een smoothiebar?
Smoothiebars zijn geschikt voor vrijwel elk type evenement, van kleine privéfeestjes tot grote zakelijke bijeenkomsten en festivals. Ze zijn vooral populair op gezondheidsevenementen, productlanceringen en bruiloften.

Moeten we onze eigen bartenders in dienst nemen voor de smoothiebar?
Nee, wij brengen ons eigen ervaren personeel mee om uw gasten te bedienen en te helpen bij het maken van de perfecte drankjes. Ons personeel is volledig opgeleid en gekwalificeerd om hoogwaardige service te bieden die past bij de stijl en sfeer van uw evenement. 

WAT KRIJGT U BIJ DIT PAKKET?

 • Overheerlijke en verse smoothies
 • Bar naar keuze (klik hier voor keuzes)
 • Truss voor boven de bar met lichten 
 • Gratis Barbranding (bijvoorbeeld logo van uw bedrijf)
 • Professionele barmedewerker
 • Hoge kwaliteit glaswerk
 • Indien gewenst kunnen wij zelf een smoothiemenu maken in stijl van uw bedrijf en/of event
smoothie take away

BarKEUZE

Deze bovenstaande concepten zijn alleen verkrijgbaar in combinatie met een bar. Zie onze barverhuur voor de mogelijkheden.

KOSTEN

De kosten voor dit concept zijn natuurlijk wel afhankelijk van het aantal gasten en uw eventuele extra wensen. Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte aan. 

Ontvang hier een vrijblijvende offerte en informatie