Cocktailbar huren op je verjaardag, double dutch bars!

Het huren van een cocktailbar voor jouw verjaardagsfeest is een fantastisch idee om een onvergetelijke viering te garanderen. Een verjaardag is een speciale gelegenheid die gevierd moet worden, en het organiseren van een cocktailbar voegt zeker een feestelijk tintje toe. Bovendien, wie jarig is, verdient een traktatie!
In de afgelopen jaren hebben we bij talloze verjaardags- en jubileumvieringen cocktails bereid en geserveerd. Het vieren van een verjaardag is een speciale gelegenheid en cocktails voegen zeker een feestelijke sfeer toe. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze zo populair zijn geworden bij dit soort gelegenheden.
double dutch bars

Een cocktailbar huren op je verjaardag

Als wij de eer hebben om jouw verjaardag bij te wonen, hoef je alleen maar een plekje voor ons te reserveren, en wij zorgen voor de rest. We zorgen ervoor dat we alles meenemen wat nodig is, zodat jij zorgeloos van het feest kunt genieten.
Soms vonden onze activiteiten plaats in een appartement op de derde verdieping, terwijl andere keren de festiviteiten zich in ruime tuinen afspeelden. Bij onze cocktailcatering kun je de keuze maken of je al dan niet opteert voor een mobiele cocktailbar. Het meest opmerkelijke aspect is natuurlijk het hebben van een authentieke cocktailbar op jouw feest, beschikbaar in verschillende afmetingen en stijlen. Als de beschikbare ruimte echter beperkt is, kunnen onze cocktailshakers de cocktails ook bereiden aan een aanwezige tafel of zelfs rechtstreeks in je keuken.

Cocktails op jouw verjaardag

Wanneer we bij een appartement op de derde verdieping stonden, en andere keren in een weidse tuin, werd duidelijk dat onze cocktail catering flexibel is. Je hebt de keuze om onze diensten te reserveren met of zonder mobiele cocktailbar. Het hoogtepunt is natuurlijk het plaatsen van een authentieke cocktailbar op jouw evenement, beschikbaar in diverse maten en stijlen. Als dit echter niet haalbaar is vanwege de ruimte, kunnen onze cocktailshakers de cocktails ook op een aanwezige tafel bereiden, of zelfs rechtstreeks vanuit je keuken.

Waarom een bar bij Double Dutch Bars?

Bent u op zoek naar het huren van een mobiele cocktailbar op locatie? Double Dutch Bars biedt een uitgebreid assortiment aan verschillende bars, met de grootste variatie in Nederland. Van vintage tot strak design, er is altijd een bar die perfect past bij uw evenement.
Naast het huren van een mobiele cocktailbar bieden wij een complete service, inclusief glaswerk, cocktailtools, backbars, personeel, sta tafels en biertaps. Ook bieden we de mogelijkheid om uw logo op de bar te laten afbeelden. Aarzel niet om te informeren naar de diverse mogelijkheden.
Bekijk ons actuele aanbod op de barselectiepagina en ontdek hoe Double Dutch Bars uw evenement naar een hoger niveau kan tillen.
vrij alcohol
double dutch bars

Wat kost een Cocktailbar huren voor je verjaardag?

De kosten voor dit concept zijn natuurlijk wel afhankelijk van het aantal gasten en uw eventuele extra wensen. Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte aan. 

WAT KRIJGT U BIJ DIT PAKKET?

Ontvang hier een vrijblijvende offerte en informatie