Cocktails op Locatie bij Double Dutch Bars

Bent u van plan om een groot feest of evenement te organiseren en bent u op zoek naar een unieke manier om uw gasten te vermaken? Dan is cocktail catering misschien wel precies wat u zoekt. Lekkere cocktails zijn iets waar iedereen van kan genieten, en als u ze op locatie aanbiedt, krijgen ze nog meer allure.

Kies voor onze cocktailcatering die jouw evenement naar een hoger niveau tilt. Kies voor Double Dutch Bars!

double dutch bars

Cocktails op locatie

Cocktails op locatie zijn een enorme hit, en bij Double Dutch Bars begrijpen we waarom. Vroeger moest je naar de lokale bar voor een goede cocktail, maar tegenwoordig brengen we de cocktailbar gewoon naar jou toe.
>In de afgelopen tien jaar hebben we niet op honderden, maar op duizenden feesten cocktails mogen shaken. En dat is geen verrassing, want op een echt goed feest mogen cocktails gewoon niet ontbreken, toch?
Ben je bezig met het plannen van een feest en wil je er écht iets bijzonders van maken? Huur dan een echte cocktailbar met cocktailshaker voor jouw feestje. Bij Double Dutch Bars verzorgen we graag de lekkerste cocktails op locatie, zodat jij en je gasten kunnen genieten van een onvergetelijke ervaring.

Cocktails op locatie gemaakt

Bij Double Dutch Bars streven we ernaar onze cocktails op elke denkbare locatie te kunnen shaken. Daarom hebben we mobiele cocktailbars ontworpen die gemakkelijk door een standaard deuropening passen. Bovendien nemen we alles mee wat nodig is om de perfecte cocktails te maken: ijsklontjes, glaswerk, dranken, je naam maar op. Hierdoor zijn we volledig zelfvoorzienend en hoef jij alleen maar aan te wijzen waar je wilt dat wij opbouwen. Handig toch?
Of je ons nu wilt opstellen in een afgelegen weiland, in een statig kasteel of zelfs op een dobberende boot, wij regelen het allemaal. Met Double Dutch Bars wordt jouw evenement gegarandeerd een hit, waar je ook bent.

Waarom een bar bij Double Dutch Bars?

Bent u op zoek naar het huren van een mobiele cocktailbar op locatie? Double Dutch Bars biedt een uitgebreid assortiment aan verschillende bars, met de grootste variatie in Nederland. Van vintage tot strak design, er is altijd een bar die perfect past bij uw evenement.
Naast het huren van een mobiele cocktailbar bieden wij een complete service, inclusief glaswerk, cocktailtools, backbars, personeel, sta tafels en biertaps. Ook bieden we de mogelijkheid om uw logo op de bar te laten afbeelden. Aarzel niet om te informeren naar de diverse mogelijkheden.
Bekijk ons actuele aanbod op de barselectiepagina en ontdek hoe Double Dutch Bars uw evenement naar een hoger niveau kan tillen.
vrij alcohol
double dutch bars

Wat kost een Cocktailbar op locatie?

De kosten voor dit concept zijn natuurlijk wel afhankelijk van het aantal gasten en uw eventuele extra wensen. Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte aan. 

WAT KRIJGT U BIJ DIT PAKKET?

Wat voor soort evenementen kunnen jullie voorzien van cocktails op locatie?
We kunnen cocktails verzorgen voor een breed scala aan evenementen, waaronder bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, jubilea, cocktailworkshops en meer. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we je evenement kunnen verbeteren met onze cocktailcateringservice.
Wat is inbegrepen in jullie cocktails op locatie service?
Onze cocktails op locatie service omvat meestal het volgende: Professionele bartenders die de cocktails ter plaatse bereiden. Alle benodigde ingrediënten, inclusief verse vruchten, sappen, likeuren, enzovoort. Cocktailapparatuur en glaswerk. Aanpassing van het cocktailmenu op basis van jouw voorkeuren. Opruimen en schoonmaken van de bar na afloop van het evenement.
Kunnen jullie rekening houden met dieetwensen of allergieën?
Ja, we kunnen cocktails maken die voldoen aan specifieke dieetwensen of allergieën. Laat ons van tevoren weten welke dieetbeperkingen er zijn, zodat we ons menu daarop kunnen afstemmen.
Hoeveel tijd van tevoren moeten we jullie boeken voor ons evenement?
Het wordt aanbevolen om ons zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat we beschikbaar zijn voor je evenement. Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren en je evenement te plannen.
Kunnen jullie ook non-alcoholische cocktails voorzien?
Ja, we kunnen non-alcoholische cocktails, ook wel mocktails genoemd, voorzien voor gasten die geen alcohol willen drinken. Onze bartenders zijn bedreven in het maken van heerlijke en verfrissende mocktails die net zo lekker zijn als hun alcoholische tegenhangers.
Hoeveel bartenders heb ik nodig voor mijn evenement?
Het aantal benodigde bartenders hangt af van verschillende factoren, waaronder het aantal gasten, de complexiteit van het cocktailmenu en de duur van het evenement. Neem contact met ons op zodat we je kunnen adviseren over het juiste aantal bartenders voor jouw specifieke evenement.
Waar zijn jullie actief met jullie cocktails op locatie service?
Wij bieden onze cocktails op locatie service aan door heel Nederland! Of je nu in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, of ergens anders in het land bent, we zijn er om je evenement te voorzien van heerlijke cocktails en professionele bartenders.
Hebben jullie duurzaamheidsinitiatieven bij jullie cocktailcateringservice?
Ja, bij Double Dutch Bars streven we ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren en duurzame praktijken te omarmen. We gebruiken bijvoorbeeld biologisch afbreekbare bekers en rietjes, verminderen onze afvalproductie door efficiënt gebruik van ingrediënten en streven ernaar om lokale en seizoensgebonden producten te gebruiken wanneer mogelijk.
Ontvang hier een vrijblijvende offerte en informatie