Mobiele bar verhuur bij double dutch bars

Een speciale gelegenheid verdient een onvergetelijk feest. Of het nu gaat om het vieren van een behaald diploma met vrienden en familie, of het afsluiten van een prachtige huwelijksdag met urenlang dansen op de dansvloer, een mobiele bar van Double Dutch Bars maakt het feest compleet. Gelukkig is het tegenwoordig eenvoudig om een mobiele bar te huren via ons. Wij bieden verschillende typen barren, geschikt voor zowel grote als kleine evenementen. Vanaf onze professionele bar kunt u eenvoudig uw favoriete drankjes bestellen, of het nu gaat om frisdrank, champagne of heerlijke cocktails. Laat ons helpen met het opbouwen van de perfecte bar voor uw speciale gelegenheid.

Bar huren in verschillende designs

In ons brede assortiment bieden wij diverse designs voor het huren van een mobiele bar, waarmee u een onvergetelijk feest of evenement voor uw gasten kunt organiseren. Onze cocktailbar is perfect voor een bruisend feest waar de drank rijkelijk vloeit. Laat uw gasten genieten van heerlijke cocktails zoals de Pornstar Martini of een verfrissende Mojito. Als u liever een meer ingetogen sfeer wilt creëren, kunt u kiezen voor een koffie- of loungebar. Onze producten zijn stijlvol en voorzien van handige extra’s. De designbar is uitgerust met LED-verlichting en zelfs LCD-schermen, waardoor het ideaal is voor themafeesten vol glitter en glamour. Maak uw evenement compleet met een mobiele bar van Double Dutch Bars

Mobiele bar van Double dutch bars

Door een bar te huren, kunt u uw familie, vrienden of gasten heerlijke drankjes serveren en uw feest een extra dimensie geven. Maar daar stopt het niet. Voor een complete bar heeft u ook krukken, glazen en drank nodig. Gelukkig nemen wij al het regelwerk uit handen. Wij leveren de benodigdheden op de gewenste locatie en onze professionele medewerkers zorgen na afloop voor de schoonmaak
Voor een onvergetelijk feest of evenement huurt u een mobiele bar van Double Dutch Bars. Onze bars zijn verkrijgbaar in diverse thema’s en geschikt voor verschillende gelegenheden. Wij nemen graag al het regelwerk uit handen, zodat u alleen maar hoeft te genieten van de feestelijke sfeer aan de bar

Mobiele bar huren op maat

Bij Double Dutch Bars kunt u niet alleen een mobiele bar huren, maar ook een op maat gemaakte bar. Wat ons uniek maakt, is dat we niet alleen onze eigen bars ontwerpen en produceren, maar ook die van andere bedrijven. Bedrijven zoals Rabobank, Heineken, KLM en Coca-Cola hebben al gebruik gemaakt van onze diensten voor het ontwerpen en produceren van bars in hun huisstijl. Deze bars worden regelmatig door deze bedrijven gehuurd voor diverse evenementen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor het creëren van uw eigen op maat gemaakte bar.

Voordelen van de mobiele bar met personeel

Een van de belangrijkste voordelen van het huren van een mobiele bar met personeel is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het bedienen van uw gasten. Ons professionele personeel zorgt ervoor dat uw gasten worden bediend en dat de drankjes op tijd worden geserveerd, wat een ontspannen sfeer op uw feest garandeert. Dit geeft u de mogelijkheid om zelf te genieten van uw feest, zonder u zorgen te hoeven maken over het bijvullen van de glazen. Bovendien voegt het huren van een mobiele bar een speciaal tintje toe aan uw feest. Onze bars zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en modern. Met bijpassende statafels, parasols en verlichting creëert u een sfeervolle en elegante baromgeving.

WAAROM DOUBLE DUTCH BARS?

partpoints barverhuur met een bier fris wijn pakket
double dutch bars

BARBRANDING

Het is bij ons mogelijk om het logo van uw bedrijf aan te leveren. Wij kunnen deze op A1 formaat kosteloos op de voorkant van de bar bevestigen. U dient het logo dan wel met voldoende resolutie en als .ai bestand aan te leveren. Voor andere wensen kunt u contact opnemen.

Wat kost een bar huren?

De bar is zowel te huur met als zonder personeel. Aan de hand van het aantal concepten en overige wensen kunnen wij de kosten voor u berekenen en maken wij graag een passende offerte voor u. Double Dutch Bars barverhuur.

Ontvang hier een vrijblijvende offerte en informatie