FAQ

Wat is Double Dutch Bars?

Double Dutch Bars is een bedrijf dat mobiele bars verhuurt voor verschillende soorten evenementen, van kleine feestjes tot grote festivals en bedrijfsfeesten. Voor elk gelegenheid hebben wij een passende bar!

Wat voor soort bars biedt Double Dutch Bars aan?

Bij Double Dutch Bars kunt u verschillende soorten bars huren, waaronder cocktailbars, gin tonic bars, wijnbars, bierbars, champagnebars en meer. We hebben voor elke gelegenheid een geschikte bar beschikbaar

Waarom zou ik een bar huren bij Double Dutch Bars?

Het huren van een bar op locatie bij Double Dutch Bars biedt vele voordelen, waaronder de mogelijkheid om een unieke ervaring te creëren voor uw gasten, flexibiliteit in het kiezen van uw locatie en professionele ondersteuning van ons team.

Welke evenementen kunnen profiteren van de diensten van Double Dutch Bars?

Wij bieden onze diensten aan voor allerlei soorten evenementen, van bedrijfsfeesten en bruiloften tot verjaardagsfeestjes en festivals. Onze bars kunnen worden aangepast aan de specifieke vereisten van uw evenement.

Wanneer en waarvoor kan ik een bar huren

Wij verlenen onze bar verhuur diensten aan voor bedrijven maar ook voor privé gelegenheden en zelfs voor kinderfeesten. Voor al uw vragen kunt u ons op de live chat bereiken of via [email protected]

Wat voor soort drankjes biedt Double Dutch Bars aan?

Wij bieden een breed scala aan dranken, waaronder bier, wijn, cocktails, mocktails en frisdrank. Onze bartenders kunnen ook dran ken op maat maken op basis van uw specifieke vereisten.

Kan Double Dutch Bars dranken aanbieden die passen bij mijn thema?

Ja, we kunnen dranken aanbieden die passen bij het thema van uw evenement. We kunnen ook dranken personaliseren met logo’s, afbeeldingen of kleuren van uw bedrijf.

Biedt Double Dutch Bars ook glaswerk aan?

Ja, wij bieden een breed scala aan glaswerk aan, waaronder wijnglazen, bierglazen, cocktailglazen en nog veel meer. Wij zorgen er ook voor dat al het glaswerk schoon en klaar is voor gebruik op uw evenement.

Wat kost een professionele barmedewerker voor achter de bar nou eigenlijk?

Een bar huren met personeel is geen probleem bij ons. Het verzorgen van uw feestje doen wij natuurlijk graag en daar hoort natuurlijk een professionele barmedewerker bij. Onze competitief uurloon voor een professionele barmedewerker is 38,50 per uur. Hiervoor krijgt u natuurlijk een leuke dame en / of heer die goed getraind is, representatief eruit ziet, en die er natuurlijk met een glimlach bij staat om u en uw gasten volledig te ontzorgen. Een bar huren doet u bij natuurlijk bij Doubledutchbars!

Wat kost bijvoorbeeld een bar met een Bier/Fris/Wijn pakket voor 100 personen.

Dat is meestal moeilijk in te schatten. Het hangt van vele factoren af. Is het bijvoorbeeld een privé gelegenheid of een bedrijfsfeest? Ervaring leert ons dat er op privé gelegenheden meestal meer word gedronken. Een ander belangrijk factor wat meespeelt is de verhouding van man/vrouw, zijn er meer mannen word er meestal meer bier gedronken. Zijn het merendeels vrouwen wijst ervaring ons dat er meer wijn en prosecco wordt gedronken. Het beste is dat u ons in de live chat direct deze vragen kunt stellen of ons een mail stuurt naar [email protected]. Nadat u ons een idee kunt geven van het soort feest helpen wij u graag met inschatten, telefonisch is dit het best te bespreken. Wij schenken natuurlijk alleen de aantal consumpties in wat er met de klant afgesproken is, en nemen voor de zekerheid altijd wat meer ingrediënten / drank mee. Laat daarom in uw aanvraag graag altijd een telefoonnummer achter zodat we u zo spoedig mogelijk kunnen bellen .

Er zullen ook kinderen op mijn feest aanwezig zijn kunnen jullie ook voor hun wat regelen?

Jazeker wij denken ook aan de aller kleinste. Wij kunnen bijvoorbeeld een leuk limonade pakket opstellen en wat chips en snoep meenemen zodat hun ook kunnen genieten. Vraag naar de mogelijkheden, bij allergieën dit graag erbij vermelden zodat we mee kunnen denken met u! Alles is mogelijk bij Doubledutchbars!

Welke bar kan ik het beste kiezen?

Indien u bijvoorbeeld een bier/fris/wijn pakket wilt en ook nog cocktails erbij wilt schenken raden wij u aan de black event bar te nemen. Dit is ons meest complete bar die er te krijgen is. Vanwege de goed ingerichte werkplekken kunnen onze medewerkers snel en efficiënt werken. Heeft u een feest met kleinere aantallen tot bijvoorbeeld 50 man kunt u gewoon een van de kleinere barren kiezen. U kunt natuurlijk ook 2 kleine barren krijgen die u bijvoorbeeld op uw evenement kunt verspreiden in de ruimte. Waarbij de ene bar bier/fris en wijn word geschonken en in de andere alleen cocktails worden gemaakt. De keuze is aan u, wij denken graag met u mee!

Kan ik ook een bar met personeel voor mijn bruiloft huren?

Jazeker! Onze barren zijn zeer geschikt om in te huren voor uw huwelijks feest! Wij bieden vele barren aan in alle maten en aankleding aan. Wij kunnen de bar geheel aanpassen naar wens met bijvoorbeeld een foto of uw namen op de bar. Met een leuke aankleding in uw huwelijksthema zullen onze barren zeker op uw bruiloft passen. En door de ingebouwde led verlichting is er altijd wel en kleur tussen voor u. U zult zich zeker onderscheiden met onze barren op uw huwelijks feest. Hoe fijn is het wel niet als uw gasten zelf kunnen halen wat ze graag willen drinken. Een hostess is natuurlijk ook mogelijk om uw drankjes te laten uitserveren. Een bar inhuren bij ons komt u meestal goedkoper uit dan het bijvoorbeeld bij de locatie zelf af te nemen. Wij hebben al vele dranken op voorraad en kunnen die dus competitief aanbieden. Wij bespreken graag al uw wensen en garanderen een fantastisch verloop van uw bruiloft! Wij nemen altijd genoeg ingrediënten / drank mee zodat uw gasten nooit zonder zullen zitten!
Ontvang hier een vrijblijvende offerte en informatie