FAQ

Er zijn veel vragen die ons vaker gesteld worden. Deze vragen hebben wij verzameld en worden hieronder beantwoord. Op deze pagina vind je deze verzameling van veelgestelde vragen met het bijpassende antwoord. Op deze manier word je snel geholpen en heb je snel een antwoord op jouw vraag.

Veelgestelde vragen

Welke diensten bieden wij allemaal aan?
Hey daar! Welkom bij Double Dutch Bars, waar we de coolste bars leveren voor al je feesten en evenementen. We zijn hier om je feest naar een hoger niveau te tillen met onze geweldige drankjes en topconcepten. Dus, waar zijn we eigenlijk goed in? Nou, we zijn experts in het verhuren van bars op locatie. Dat betekent dat we naar jou toe komen, waar je ook bent, en een fantastische bar opzetten zodat jij en je gasten kunnen genieten van onze drankjes. Cool, toch? En we hebben niet alleen standaard drankjes, nee hoor! We hebben een heleboel concepten om uit te kiezen. Van bier en frisdrank tot wijn en cocktails, we hebben voor ieder wat wils. En laten we de gin-tonics en de smoothie barren niet vergeten niet vergeten – we zijn er zeker van dat je iets zult vinden waar je van zult houden. Oh, en als je denkt dat het organiseren van een feest veel werk is, maak je geen zorgen! Wij zorgen ook voor het personeel. Dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het schenken van drankjes of het opruimen van de rommel – wij regelen alles! Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen een onvergetelijk feestje bouwen!
Welke drankjes bieden jullie aan als onderdeel van jullie concepten?
Bij Double Dutch Bars hebben we een uitgebreid assortiment drankjes om uit te kiezen! Onze bars bieden een verscheidenheid aan opties, waaronder verfrissende cocktails, heerlijke smoothies, dorstlessende limonades, klassieke bieren, een assortiment frisdranken en een selectie van kwaliteitswijnen. Maar dat is nog niet alles! Voor de liefhebbers van zeevruchten bieden we zelfs een oesterbar aan. En als je nog andere drankjes in gedachten hebt, laat het ons dan weten! We zijn er trots op om aan al je drankwensen te kunnen voldoen.
Doen jullie aan barbranding?
Ja, bij Double Dutch Bars geloven we in de kracht van barbranding om je evenement nog gedenkwaardiger te maken! Of het nu gaat om het toevoegen van je bedrijfslogo, het aanpassen van de kleuren om bij je thema te passen, of het creëren van een unieke sfeer die past bij je evenement, onze barbrandingopties kunnen je helpen om je bar een persoonlijk tintje te geven. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze barbrandingmogelijkheden en hoe we je kunnen helpen om je visie tot leven te brengen op je volgende evenement
Hoe werkt het proces van het huren van een bar op locatie bij Double Dutch Bars?
Bij Double Dutch Bars streven we ernaar om het proces van het huren van een bar op locatie zo eenvoudig en stressvrij mogelijk te maken. Het begint allemaal met jouw visie en behoeften voor het evenement. Neem contact met ons op en vertel ons over je evenement – de datum, locatie, het verwachte aantal gasten en eventuele speciale wensen. Ons deskundige team zal vervolgens samen met jou een plan op maat opstellen, inclusief de selectie van de perfecte bar en drankjes voor jouw gelegenheid. Eenmaal akkoord met het plan, zorgen wij voor de rest! Onze professionele en vriendelijke medewerkers komen op de dag van het evenement op tijd aan om de bar op te zetten, de drankjes te bereiden en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Na afloop van het evenement nemen we alles weer mee en laten we de locatie netjes achter, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Kortom, bij Double Dutch Bars streven we ernaar om een naadloze en memorabele ervaring te bieden, vanaf het eerste contact tot het laatste glas wordt leeggedronken. Neem vandaag nog contact met ons op om je volgende evenement tot een groot succes te maken!
Bieden jullie ook personeel aan om te helpen bij het bedienen van de bar?
Absoluut! Bij Double Dutch Bars begrijpen we dat de service net zo belangrijk is als de drankjes zelf. Daarom bieden we een ervaren en vriendelijk team van barpersoneel dat klaar staat om je evenement tot in de puntjes te verzorgen. Onze getrainde bartenders en bedienend personeel zijn experts in het mixen van drankjes, het schenken van bier en wijn, en het creëren van een levendige sfeer aan de bar.
Hoe ver van tevoren moeten we een bar reserveren voor ons evenement?
Bij Double Dutch Bars begrijpen we dat het plannen van een evenement veel tijd en voorbereiding vergt. Daarom raden we aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om je bar te reserveren, zodra je de datum en locatie van je evenement hebt vastgesteld. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat we beschikbaar zijn en alle details kunnen bespreken om ervoor te zorgen dat je evenement perfect verloopt. Hoewel we ons best zullen doen om last-minute aanvragen te accommoderen, kunnen onze beschikbaarheid en opties beperkt zijn, dus hoe eerder je contact met ons opneemt, hoe beter. Of je nu een klein feestje thuis hebt of een groot bedrijfsevenement organiseert, ons team staat klaar om je te helpen en je te begeleiden door het proces van het huren van een bar op locatie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en je evenement tot een groot succes te maken!

veelgestelde vragen cocktailbar huren

Wat is er inbegrepen bij het huren van een Cocktailbar?
In een woord: alles. Wij nemen dus het glaswerk, de ijsklontjes, de bar en alle ingrediënten mee. Jij hoeft alleen aan te wijzen waar je ons wil hebben en wij doen de rest.
Hoeveel kost een cocktailbar?
De kosten voor het huren van de cocktailbar, bar tools, cocktail bartender, op- en afbouw, evenals de reis- en transportkosten variëren tussen €450 en €500, afhankelijk van de locatie en de duur van de dienst. Voor evenementen op grotere afstand, langere shake-tijden en/of de inzet van meerdere cocktailbars/bartenders kan een toeslag van toepassing zijn. Een cocktailpakket van bijvoorbeeld 100 cocktails inclusief bar en cocktailshaker voor 3 uur komt uit op 750,- ex btw en transportkosten.
Wat kost een Cocktailshaker
Een cocktailshaker inhuren kost bij ons 32,50,- per uur. Indien u cocktailpakket afneemt van bijvoorbeeld 200 cocktails zit het uur tarief van de cocktailshaker(s) al verwerkt in de prijs.
Welke merken drank gebruiken wij?
Wij gebruiken alleen de beste merken voor het bereiden van onze cocktails. We zullen u hiermee niet teleurstellen.
Hoelang duurt het om een cocktailbar op en af te bouwen?
Een bar op en afbouwen is uiteraard afhankelijk van de locatie van het evenement. Al onze barren staan op wielen. Indien we de locatie makkelijk kunnen bereiken zal het ongeveer 30 minuten tot een uur duren voordat alles klaar staat.
Hoeveel cocktails worden er gemiddeld gedronken op een evenement?
Elk feest of evenement is uiteraard anders. Bij een verjaardag merken wij dat er vaak 2 drankjes per uur worden gedronken. Echter merken wij vaak dat op sommige gelegenheden dit ook meer kan zijn. Ons uitgangspunt is dus twee maar meer is uiteraard mogelijk.
Wat gebeurd er wanneer we op het afgesproken aantal cocktails zitten?
Het afwijzen van verzoeken op jouw feest is geen optie, daarom zorgen wij altijd voor extra ingrediënten en glaswerk. Echter, dit is niet onbeperkt beschikbaar, dus het is essentieel om vooraf een goede schatting te maken van het aantal benodigde cocktails. Zodra we bijna het afgesproken aantal cocktails hebben bereikt, zullen we je op de hoogte brengen. Op dat moment kun je beslissen of je de bar wilt sluiten of extra cocktails wilt bestellen. Deze extra cocktails worden tegen dezelfde prijs per stuk aangeboden als de cocktails in de offerte. We zullen nooit extra cocktails bereiden zonder jouw of de goedkeuring van de evenementmanager. Op deze manier kom je nooit voor verrassingen te staan achteraf.
Wat zijn de afmetingen van de cocktailbars?
De afmetingen variëren per barmeubel. De grootste bar heeft in transportstand afmetingen van 2 meter bij 0,82 meter. Alle mobiele cocktailbars passen gemakkelijk door een standaard deuropening van 0,85 meter breed. De breedte van de cocktailbars varieert tussen 1 en 2 meter, en ze kunnen aan elkaar worden gekoppeld om een extra grote bar te creëren. Als je twijfelt of de bar een draai kan maken of door een lift past, laat dit dan altijd weten bij het maken van je reservering. Op die manier kunnen wij beoordelen welke bar het meest geschikt is voor jouw locatie. Als je op jouw locatie een vloeroppervlakte van 2,5 meter breed bij 2 meter diep (per bar) kunt reserveren, zit je altijd goed.
Hoe gaan jullie om met het onderwerp duurzaamheid?
Fijn dat je hiernaar informeert! In 2021 hebben we besloten om ons in te zetten voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Sindsdien hebben we actief stappen ondernomen om onze impact te verminderen. We hebben ons energieverbruik met 60% weten te reduceren en voorzien nu grotendeels in onze eigen energiebehoefte dankzij een dak vol zonnepanelen en een laadpaal. Bovendien zijn we volledig overgestapt op alternatieven voor plastic rietjes en bekers. Daarnaast streven we ernaar om zoveel mogelijk duurzame ingrediënten te gebruiken en hebben we zelfs onze eigen duurzame koffieblend ontwikkeld. Kortom, we zijn trots om te zeggen dat we een duurzame cateraar zijn.

veelgestelde vragen smoothiebar huren

Wat houdt het huren van een smoothiebar in?
Het huren van een smoothiebar biedt je de mogelijkheid om je evenement te voorzien van verse en heerlijke smoothies die ter plaatse worden bereid door professionele barista’s. Onze smoothiebars zijn uitgerust met een breed scala aan verse ingrediënten, waardoor je gasten kunnen genieten van gezonde en verfrissende drankjes.
Voor welke gelegenheden zijn smoothiebars geschikt?
Smoothiebars zijn geschikt voor allerlei soorten evenementen, waaronder bruiloften, bedrijfsfeesten, beurzen, sportevenementen, festivals, en meer. Of het nu gaat om een gezonde toevoeging aan je bedrijfsevenement of een verfrissende traktatie op je trouwdag, een smoothiebar is altijd een hit bij gasten van alle leeftijden.
Wat voor soort smoothies kunnen jullie maken?
Zijn de smoothies geschikt voor mensen met speciale dieetwensen?
Ja, we kunnen smoothies maken die voldoen aan specifieke dieetwensen of allergieën, waaronder veganistisch, glutenvrij, zuivelvrij, en meer. Laat ons van tevoren weten welke dieetbeperkingen er zijn, zodat we ons menu daarop kunnen afstemmen.
Wat is inbegrepen bij het huren van een smoothiebar?
Bij het huren van een smoothiebar zorgen wij voor alle benodigde ingrediënten, apparatuur, en professionele barista’s om je gasten te voorzien van heerlijke smoothies. We zorgen ook voor de opstelling, service tijdens het evenement, en het opruimen en schoonmaken van de bar na afloop.
Hoe kan ik een smoothiebar huren voor mijn evenement?
Het is eenvoudig om een smoothiebar te huren voor je evenement. Neem gewoon contact met ons op en vertel ons over je evenement datum, locatie en specifieke wensen, en we zullen samen een plan opstellen om ervoor te zorgen dat je evenement een succes wordt.

veel gestelde vragen bar huren

Wat houdt het huren van een bar in?
Voor welke gelegenheden is het huren van een bar geschikt?
Het huren van een bar is geschikt voor allerlei soorten evenementen, waaronder bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, jubilea, en meer. Of het nu gaat om een chique cocktailparty of een informele bijeenkomst, een bar huren voegt een extra niveau van stijl en plezier toe aan je evenement.
Wat voor soort bars bieden jullie aan?
We bieden een verscheidenheid aan bars, waaronder cocktailbars, bierbars, wijnbars, en zelfs mobiele bars voor buitenlocaties. Elk type bar kan worden aangepast aan je specifieke behoeften en voorkeuren, zodat je de perfecte bar kunt kiezen voor je evenement.
Kunnen jullie rekening houden met speciale dieetwensen of drankvoorkeuren?
Ja, we kunnen ons menu aanpassen aan speciale dieetwensen, allergieën of drankvoorkeuren van je gasten. Laat ons van tevoren weten welke specifieke eisen er zijn, zodat we ervoor kunnen zorgen dat iedereen van je evenement kan genieten.
Hoe kan ik een bar huren voor mijn evenement?
Het is eenvoudig om een bar te huren voor je evenement. Neem gewoon contact met ons op en vertel ons over je evenementdatum, locatie en specifieke wensen, en we zullen samen een plan opstellen om ervoor te zorgen dat je evenement een succes wordt.

Veelgestelde vragen cocktailshaker huren

Wat houdt het inhuren van een cocktailshaker in?
Het inhuren van een cocktailshaker biedt je de mogelijkheid om een professionele mixoloog in te huren die ter plaatse heerlijke cocktails kan bereiden voor je evenement. Onze ervaren cocktailshakers zullen zorgen voor een interactieve en vermakelijke cocktailervaring voor jou en je gasten.
Welke evenementen zijn geschikt voor het inhuren van een cocktailshaker?
Een cocktailshaker inhuren is perfect voor allerlei soorten evenementen, waaronder bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, jubilea, cocktailworkshops, en meer. Of het nu gaat om een intiem feestje thuis of een groot bedrijfsevenement, onze cocktailshakers zijn flexibel en passen zich aan aan jouw behoeften.
Wat voor soort cocktails kan ik verwachten als ik een cocktailshaker inhuur?
Onze cocktailshakers zijn getraind om een breed scala aan cocktails te bereiden, van klassieke favorieten tot unieke en op maat gemaakte creaties. We werken nauw met jou samen om een cocktailmenu samen te stellen dat past bij jouw smaakvoorkeuren, thema van het evenement en budget.
Wat is inbegrepen bij het inhuren van een cocktailshaker?
Bij het inhuren van een cocktailshaker voor je evenement zorgen wij voor alle benodigde ingrediënten, cocktailapparatuur en glaswerk. Onze cocktailshaker zal ter plaatse cocktails bereiden en zorgen voor een professionele en vermakelijke service. Na afloop van het evenement zorgen we voor het opruimen en schoonmaken van de bar.
Kunnen jullie rekening houden met dieetwensen of allergieën?
Ja, we kunnen cocktails maken die voldoen aan specifieke dieetwensen of allergieën. Laat ons van tevoren weten welke dieetbeperkingen er zijn, zodat we ons menu daarop kunnen afstemmen.
Hoe kan ik een cocktailshaker inhuren voor mijn evenement?

Veelgestelde vragen Alcoholvrije cocktails

Wat zijn alcoholvrije cocktails?
Welke ingrediënten worden gebruikt in alcoholvrije cocktails?
Zijn alcoholvrije cocktails saai?
Absoluut niet! Alcoholvrije cocktails kunnen net zo kleurrijk, gevarieerd en smaakvol zijn als traditionele cocktails. Met de juiste combinatie van ingrediënten en creativiteit kunnen alcoholvrije cocktails een verfrissende en heerlijke optie zijn voor iedereen, ongeacht of ze alcohol drinken of niet.
Voor welke gelegenheden zijn alcoholvrije cocktails geschikt?
Kunnen jullie alcoholvrije cocktails voorzien bij mijn evenement?
Ja, we kunnen alcoholvrije cocktails voorzien voor je evenement! Onze ervaren mixologen kunnen heerlijke mocktails maken die voldoen aan de smaakvoorkeuren en dieetwensen van je gasten. Laat ons van tevoren weten welke ingrediënten of smaken je graag zou willen hebben, zodat we een aangepast menu kunnen samenstellen.
Zijn alcoholvrije cocktails alleen voor mensen die geen alcohol drinken?
Nee, alcoholvrije cocktails zijn geschikt voor iedereen! Ze zijn een geweldige optie voor mensen die geen alcohol willen drinken, maar ook voor mensen die gewoon op zoek zijn naar een verfrissend drankje zonder de negatieve effecten van alcohol. Iedereen kan genieten van de smaak en creativiteit van alcoholvrije cocktails.

Direct een offerte aanvragen

Klik hier

WAAROM DOUBLE DUTCH BARS?

Ontvang hier een vrijblijvende offerte en informatie