oesterconcept

OESTERBAR

Op zoek naar een unieke en exclusieve bar ervaring op uw evenement? Overweeg dan een oesterbar van Double Dutch Bars! Naast onze uitgebreide selectie drankjes, bieden wij ook een smaakvolle oesterbar aan met verse oesters en verschillende dressingen om van te genieten. Onze professionele en gepassioneerde barkeepers zorgen ervoor dat uw gasten de ultieme oesterervaring beleven. Neem vandaag nog contact met ons op om uw oesterbar van Double Dutch Bars te reserveren!

Oesterbar

Onze oesterbar is een uniek en verfijnd concept dat zeker indruk zal maken op je gasten. Bij Double Dutch Bars zijn we gepassioneerd over het bieden van hoogwaardige drank- en voedselervaringen die zowel visueel als culinair aantrekkelijk zijn. Ons oesterbar pakket is geen uitzondering.

Met ons oesterbar pakket bieden we niet alleen heerlijke oesters, maar ook een ervaren oesterman of -vrouw die de oesters ter plekke voor je gasten kan openen. Dit geeft je gasten de mogelijkheid om te zien hoe de oesters vers worden bereid en ze te proeven terwijl ze nog vers zijn.

Onze oesterbar past perfect bij evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten en cocktailparty’s. Het is een unieke en stijlvolle manier om je gasten te verwennen met heerlijk eten en drinken.


Bij Double Dutch Bars nemen we de volledige verantwoordelijkheid voor het opzetten van de oesterbar en zorgen we voor alle benodigde materialen en apparatuur. Ons ervaren personeel zal de oesterbar opzetten en afbreken, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.


Kortom, als je op zoek bent naar een uniek, verfijnd en indrukwekkend concept voor je evenement, is onze oesterbar een geweldige keuze. Onze oesterbar biedt niet alleen heerlijke oesters, maar ook een ervaring die je gasten niet snel zullen vergeten. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over ons oesterbar pakket en hoe we je kunnen helpen om je evenement onvergetelijk te maken.


wat krijgt u bij dit pakket?

  • Overheerlijke oesters
  • Bar naar keuze (klik hier voor keuzes)
  • Truss voor boven de bar met lichten en/of rookmachine
  • Gratis Bar branding (bijvoorbeeld logo van uw bedrijf)
  • Professionele bar medewerker
  • Hoge kwaliteit glaswerk
  • Mooie wijnkoelers voor op de bar
bar op een tuinfeest bij waylon music. wij hadden hier gin tonics
onze gouden bar

BarKEUZE

Deze bovenstaande concepten zijn alleen verkrijgbaar in combinatie met een bar. Zie onze barverhuur voor de mogelijkheden.

KOSTEN

De kosten voor dit concept zijn natuurlijk wel afhankelijk van het aantal gasten en uw eventuele extra wensen. Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte aan. 

Ontvang hier een vrijblijvende offerte en informatie