CONCEPTEN

Bent u op zoek naar een specifiek concept voor uw feest of event of voor catering thuis? Double Dutch bars heeft meerdere barconcepten. Wij bieden verzorgde catering op locatie aan. Wij werken in heel Nederland! Onze concepten kunt u los afnemen indien u een bar op locatie heeft. Echter moet deze bar wel goed zijn ingericht. Op basis van uw thema kunnen wij meerdere concepten tegelijk aanbieden. Andere wensen of vragen laat het ons gerust weten!

Hieronder vindt u een uitgebreid assortiment. Maak uw keuze en vul deze in uw offerteaanvraag in. Kijk op instagram voor meer foto’s. 

double dutch bars
complete catering 2 bier fris wijn catering, mobiele biertap, bar voor tuinfeest
BIER/FRIS/WIJN

Eenvoudig maar het blijft genieten met dit pakket

onze cocktailcatering
COCKTAILS

Tropische vibes op uw feest met onze cocktail catering

smoothie catering 3
SMOOTHIES

Krijg een flinke vitamine boost met overheerlijke smoothies

onze wijnbar
CHAMPAGNE PARTY

Verwen uw gasten met bubbels

vrij alcohol
ALCOHOLVRIJE COCKTAILS

Tropische Vibe maar toch nog met de auto naar huis kunnen

limonadebar
LIMONADEBAR

Geen zin in smoothies of cocktails? Probeer onze verse limonades

oesterconcept
OESTERBAR

Naar Saint Tropez hoeft niet meer! 

complete catering 2 bier fris wijn catering, mobiele biertap, bar voor tuinfeest
WIJNBAR

Laat je meenemen op vakantie met onze verschillende wijnpakketten

barconcepten limonadebar champagne en bier en fris en wijn en smoothies en barbarconcepten limonadebar champagne en bier en fris en wijn en smoothies en bar barconcepten limonadebar champagne en bier en fris en wijn en smoothies en bar barconcepten limonadebar champagne en bier en fris en wijn en smoothies en bar 

 

double dutch bars

catering op locatie met double dutch bars

Bij Double Dutch Bars bieden bieden wij verschillende concepten aan. Naast het concept kunt u ook bij ons een bar huren of overige materialen. Kijk op onze complete catering pagina voor meer informatie. Kortom voor iedere gelegenheid, personeelsfeest of beurs een passend aanbod.

Hierboven kunt u meerdere concepten vinden. Indien u meerdere concepten wilt kunt u dit aangeven in uw offerte aanvraag. Op onze kleinere bars kunt u vaak twee concepten samenvoegen. Op onze grote bars kunnen eventueel tot vier concepten worden samengevoegd.

Wij werken door heel Nederland! Zodat uw gewenste locatie voor ons geen enkel probleem is! 

hoe gaan wij te werk?

Na uw offerte aanvraag zullen wij contact opnemen om een passende offerte op te maken. Na het accepteren van de offerte zullen wij uw evenement in onze planning zetten. Indien u de bar wilt versieren zal onze grafisch ontwerpen contact met u opnemen. Wij zullen voor het evenement contact op nemen om alles nog een keer te bespreken.

Op de dag van de catering zullen wij op tijd aanwezig zijn om alles voor te bereiden. Tijdens het feest zullen wij uw gasten voorzien van het aangevraagde concept. Na afloop zullen wij alles netjes achterlaten. Goed verzorgd dus!

Wilt u een feest organiseren thuis? Jouw feest thuis uitbesteden door Double Dutch Bars wordt een groot succes? Vraag een offerte aan! 

Hoeveel kost een concept?

Onze kosten zijn opgebouwd uit een bar huren, inkoopkosten, personeelskosten, transportkosten en overige kosten. Het aantal gasten en duur van het evenement zullen ook bepalen hoe hoog de kosten worden. Hou er rekening mee dat thuis een feest organiseren vaak goedkoper is dan een locatie in huren.

Als u gebruik maakt van één van onze concepten, dan krijgt u de huur van de bar er gratis bij. Wij bieden barconcepten op maat. Grootte, smaak, aankleding, met of zonder personeel, zeg het maar. Er is heel veel mogelijk.

Vraag een offerte aan zodat wij een passend voorstel kunnen doen. 

hoe vraagt u een offerte aan?

Hier onder kunt u een offerte aanvragen. Geef uw telefoonnummer en e-mail adres door. Geef daarnaast een korte omschrijving van uw wensen of concepten. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen en daarna een offerte uitbrengen.

Indien u tevreden bent met de offerte kunt u dat aan ons doorgeven. Vervolgens zullen wij alles in gang zetten op uw catering verzorgen.  

BarKEUZE

Deze bovenstaande barconcepten zijn alleen verkrijgbaar in combinatie met een bar. Kijk op onze bar verhuur pagina voor de verschillende barren.

KOSTEN

De kosten voor dit concept zijn natuurlijk wel afhankelijk van het aantal gasten en uw eventuele extra wensen. Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte aan. 

Ontvang hier een vrijblijvende offerte en informatie