wijn catering

WIJNBAR

Proef de smaak van heerlijke wijnen uit alle hoeken van de wereld op uw volgende evenement met onze wijnbar! Onze professionele barmedewerkers zullen een unieke ervaring creëren door hun kennis en passie voor wijn te delen. Of het nu gaat om een ​​intieme gelegenheid of een groot feest, Double Dutch Bars heeft alles wat u nodig heeft om uw gasten te vermaken en te laten genieten van de fijnste wijnen. Ontdek ons ​​uitgebreide aanbod van wijnen en verras uw gasten met onze wijnbar op uw volgende evenement!

Voor vele foto’s kunt u onze instagram pagina bekijken.

WIJNBAR

U kunt dit concept los aanvragen of combineren met een van onze andere concepten. Neemt u alleen het wijnconcept dan kunnen wij deze met een breed pakket van verschillende wijnen aan u leveren. Geef uw wensen aan in uw offerteaanvraag zodat wij een passend pakket kunnen aanbieden. 

 

 

wijn rosé

WIJNPAKKET

Wij werken met een wijnpakket bestaande uit een divers assortiment wijnen. Het minimale pakket is voldoende voor ongeveer 50 gasten die gemiddeld 1 a 2 glazen drinken. Wij gaan hiervan uit dat de bar 2 uur op locatie zal staan. Uiteraard kan het gemiddelde omhoog gaan op het moment dat er een uitgebreider pakket bij ons wordt afgenomen en de bar langer op locatie zal staan. Het wijnpakket is per 25 personen te upgraden. 

PRESENTATIE

Wij serveren al onze wijnen in hoogwaardig glaswerk. Wij hebben meerdere wijnkoelers die wij op de bar kunnen plaatsen als presentatie.

WAT KRIJGT U BIJ DIT PAKKET?

  • Overheerlijke wijn
  • Bar naar keuze (klik hier voor keuzes)
  • Truss voor boven de bar met lichten en/of rookmachine
  • Gratis Bar branding (bijvoorbeeld logo van uw bedrijf)
  • Professionele bar medewerker
  • Hoge kwaliteit glaswerk
  • Mooie wijnkoelers voor op de bar
wijn mix

BarKEUZE

Deze bovenstaande concepten zijn alleen verkrijgbaar in combinatie met een bar. Zie onze barverhuur voor de mogelijkheden.

KOSTEN

De kosten voor dit concept zijn natuurlijk wel afhankelijk van het aantal gasten en uw eventuele extra wensen. Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte aan. 

Ontvang hier een vrijblijvende offerte en informatie