Biertap of tapbar huren bij double dutch bars

Maak uw feest of evenement compleet met onze biertap- en tapbarverhuurservice. Laat uw gasten genieten van een verfrissend biertje, gin-tonic of frisdrank, geserveerd aan onze stijlvolle bars. Onze complete barren geven uw evenement een feestelijke en professionele uitstraling. We kunnen de bars uitrusten met een biertap en bierfusten, en aanvullen met glazen, een ijstafel en sfeervolle verlichting. Voor elk feest of evenement een onvergetelijke ervaring! Ontdek nu hoe u een biertap of tapbar kunt huren voor uw volgende event.
Onze luxe barren zijn uitgerust met een watervoorziening, lekbak en spoelmogelijkheid, waardoor het bedienen van drankjes nog gemakkelijker wordt.

Biertaps en barren huren

Op zoek naar de perfecte oplossing om je gasten te voorzien van heerlijk koel bier tijdens je volgende feest of evenement? Overweeg dan een tap of bar te huren bij Double Dutch Bars! Met onze uitgebreide selectie van taps en bars compleet met koeling, creëer je een professionele uitstraling die indruk zal maken op je gasten. Naast het huren van een biertap of bar, bieden we ook prachtige en functionele achterkasten die perfect passen bij je opstelling.
Bij Double Dutch Bars nemen we graag alle zorgen uit handen, van opbouw tot afbouw. Ons professionele team zorgt ervoor dat alles perfect wordt opgesteld, zodat jij je kunt richten op het entertainen van je gasten. Bovendien bieden we een breed scala aan barbenodigdheden om ervoor te zorgen dat je evenement vlekkeloos verloopt en je gasten volop kunnen genieten van hun drankjes

Wat is een mobiele biertap?

Stel je voor: een feest of evenement waarbij je gasten worden getrakteerd op een perfect getapt biertje, rechtstreeks uit een state-of-the-art mobiele droogkoeler biertapinstallatie van Double Dutch Bars. Maar wat maakt deze mobiele biertapinstallatie zo bijzonder
Onze mobiele droogkoeler biertapinstallatie is een revolutionair systeem dat zorgt voor een optimale bierkwaliteit en -smaak, keer op keer. Door het gebruik van geavanceerde koeltechnologie wordt het bier op de ideale temperatuur gehouden, wat resulteert in een heerlijk verfrissend drankje bij elke tap. Geen gedoe meer met ijsblokjes of koelboxen – met onze mobiele droogkoeler biertapinstallatie blijft het bier consistent koud, van de eerste tot de laatste druppel. Bovendien biedt onze installatie maximale flexibiliteit en gebruiksgemak. Of je nu een intiem feestje thuis organiseert of een grootschalig evenement plant, onze mobiele droogkoeler biertapinstallatie kan worden aangepast aan elke situatie en biedt een moeiteloze bediening voor al je gasten.

Biertap op elke locatie

Op zoek naar de perfecte toevoeging voor je feest of evenement? Huur een mobiele biertap op locatie bij Double Dutch Bars en geef je gasten de ultieme bierervaring! Met onze professionele biertap op locatie wordt elk feest een succes. Onze mobiele biertap op locatie biedt niet alleen een uitstekende kwaliteit en smaak van het bier, maar zorgt ook voor gemak en flexibiliteit. Of je nu een klein intiem feestje in de achtertuin organiseert of een groot evenement op een externe locatie plant, onze biertap op locatie past zich aan aan jouw wensen en behoeften
Met onze mobiele biertap op locatie hoef je je geen zorgen te maken over het koelen en tappen van het bier. Wij zorgen voor alles, zodat jij kunt genieten van je feest. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw feest naar een hoger niveau kunnen tillen met onze biertap op locatie!

Biertap met een bar huren

Ben je op zoek naar een naadloze oplossing voor het serveren van bier op jouw evenement? Bij Double Dutch Bars bieden we niet alleen een uitgebreide selectie aan prachtige barren voor verhuur, maar al onze tapinstallaties zijn ook naadloos te installeren op deze barren. Het betekent dat je vrij bent om een bar te kiezen die perfect past bij de stijl en grootte van jouw evenement, rechtstreeks vanaf onze barverhuurpagina. Of je nu gaat voor een chique cocktailbar, een trendy mobiele bar, of een klassieke houten bar, onze tapinstallaties passen perfect en kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd.
Met onze flexibele oplossing hoef je je geen zorgen te maken over het tappen van bier op jouw evenement. Kies gewoon de bar die bij je past, en wij zorgen voor de rest. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw evenement kunnen transformeren met onze naadloze tapoplossingen!

WAAROM DOUBLE DUTCH BARS?

partpoints barverhuur met een bier fris wijn pakket
Ontvang hier een vrijblijvende offerte en informatie