Cocktailshaker huren bij double dutch bars

Op zoek naar de perfecte toevoeging aan uw evenement? Bij Double Dutch Bars bieden we de ultieme oplossing met onze ervaren en enthousiaste cocktailshakers. Met een team van 20 professionele shakers brengen we niet alleen de lekkerste cocktails naar uw feest, maar zorgen we ook voor een onvergetelijke entertainmentervaring voor uw gasten.
Of het nu gaat om een intiem privéfeest, een bruisend personeelsfeest of een grootschalig outdoor festival, onze cocktailshakers tillen de ervaring van uw gasten naar een hoger niveau. Bij ons inhuren betekent kiezen voor kwaliteit en professionaliteit. Onze cocktailshakers zijn niet alleen het visitekaartje van uw evenement, maar staan ook garant voor een onvergetelijke beleving voor elke bezoeker.
Met een glimlach en vakmanschap bereiden zij moeiteloos de meest verfijnde cocktails voor uw gasten. Wij garanderen een avond om nooit meer te vergeten, waarbij de perfecte mix van smaak en entertainment centraal staat. Kies voor Double Dutch Bars en maak van uw evenement een memorabele gelegenheid.

Waarom een cocktailshaker huren bij ons?

Toen we jaren geleden begonnen met Double Dutch Bars, lag onze focus volledig op cocktails. Cocktails zijn en blijven onze passie. We zijn niet alleen dol op het drinken ervan, maar vinden het shaken ervan nog veel leuker. Als je dus een van onze cocktailshakers inhuurt, kun je er zeker van zijn dat je een gepassioneerde vakman krijgt.
Elke cocktailshaker in ons team blinkt uit in stressbestendigheid, snelheid en netheid, en staat garant voor een service die jouw verwachtingen overtreft. Of je evenement nu plaatsvindt in binnen- of buitenland, onze cocktailshakers zijn flexibel en klaar om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Met Double Dutch Bars krijg je niet alleen de perfecte cocktail, maar ook een onvergetelijke ervaring die jou en je gasten keer op keer zal verbazen.

Wat is een cocktailshaker?

Bij Double Dutch Bars hebben onze cocktailshakers minimaal 5 jaar barervaring als basis, waarna ze zich specialiseren in het bereiden van de beste cocktails. Van trendy specials tot klassieke favorieten, we beheersen ze allemaal!
Laat ons de zorg voor uw bartendingbehoeften op ons nemen. Met onze ervaren cocktailshakers bent u verzekerd van een snelle, nette en bovenal spectaculaire service. Onze shakers worden getraind in onze eigen locatie en bij de gerenommeerde BOLS Bartending Academy. Maar bij ons draait het niet alleen om het shaken van cocktails; we willen dat uw feest een onvergetelijke ervaring wordt. Onze bartenders zijn niet alleen meesters in het bereiden van drankjes, maar ook echte entertainers. Ze zorgen ervoor dat uw gasten zich geen moment vervelen en uw feest tot een groot succes maken. Kies voor Double Dutch Bars en maak van uw evenement een feest om nooit te vergeten.
double dutch bars

Direct een offerte aanvragen

Klik hier

Wat kost een Cocktailshaker inhuren?

Is een cocktailbar huren voor je evenement een puzzel die je bezighoudt? Bij Double Dutch Bars hebben we het antwoord. Met ons all-in cocktailpakket, inclusief de huur van een mobiele cocktailbar, wordt het plannen van je feest een fluitje van een cent. Voor slechts € 455,- bieden we een pakket aan met 50 heerlijke cocktails, compleet met topkwaliteit dranken, vers fruit en alle benodigde benodigdheden. Dit aanbod is beschikbaar door heel Nederland en omvat zowel de op- als afbouwkosten (exclusief transport). Maak je geen zorgen meer over de details, laat Double Dutch Bars je evenement naar een hoger niveau tillen.

Een cocktailshaker huren met of zonder cocktailbar

Wij werken bij voorkeur achter onze eigen mobiele cocktailbars. Deze zien er namelijk gaaf uit en zijn optimaal ingericht. Beschik je zelf echter al over een bar dan kunnen we deze ook gebruiken en nemen we alleen de tools en ingrediënten mee. Vraag hiervoor wel eerst naar de mogelijkheden.
Wat houdt het inhuren van een cocktailshaker in?
Het inhuren van een cocktailshaker biedt je de mogelijkheid om een professionele mixoloog in te huren die ter plaatse heerlijke cocktails kan bereiden voor je evenement. Onze ervaren cocktailshakers zullen zorgen voor een interactieve en vermakelijke cocktailervaring voor jou en je gasten.
Welke evenementen zijn geschikt voor het inhuren van een cocktailshaker?
Een cocktailshaker inhuren is perfect voor allerlei soorten evenementen, waaronder bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, jubilea, cocktailworkshops, en meer. Of het nu gaat om een intiem feestje thuis of een groot bedrijfsevenement, onze cocktailshakers zijn flexibel en passen zich aan aan jouw behoeften.
Wat voor soort cocktails kan ik verwachten als ik een cocktailshaker inhuur?
Onze cocktailshakers zijn getraind om een breed scala aan cocktails te bereiden, van klassieke favorieten tot unieke en op maat gemaakte creaties. We werken nauw met jou samen om een cocktailmenu samen te stellen dat past bij jouw smaakvoorkeuren, thema van het evenement en budget.
Wat is inbegrepen bij het inhuren van een cocktailshaker?
Bij het inhuren van een cocktailshaker voor je evenement zorgen wij voor alle benodigde ingrediënten, cocktailapparatuur en glaswerk. Onze cocktailshaker zal ter plaatse cocktails bereiden en zorgen voor een professionele en vermakelijke service. Na afloop van het evenement zorgen we voor het opruimen en schoonmaken van de bar.
Kunnen jullie rekening houden met dieetwensen of allergieën?
Ja, we kunnen cocktails maken die voldoen aan specifieke dieetwensen of allergieën. Laat ons van tevoren weten welke dieetbeperkingen er zijn, zodat we ons menu daarop kunnen afstemmen.
Hoe kan ik een cocktailshaker inhuren voor mijn evenement?
Ontvang hier een vrijblijvende offerte en informatie