limonade overzicht barconcepten

LIMONADEBAR

Verfrissende limonades zijn de perfecte dorstlesser op elk feest! Bij Double Dutch Bars bieden we een unieke limonadebar aan die zorgt voor verfrissing en vermaak. Met een breed scala aan heerlijke smaken, kleurrijke presentatie en professionele bartenders, maken we van uw feest een onvergetelijke ervaring. Of het nu gaat om een ​​kinderfeestje, een bedrijfsevenement of een huwelijk, onze limonadebar zorgt voor een zomerse sfeer die iedereen zal waarderen. Contacteer ons vandaag nog en laat uw gasten genieten van onze heerlijke en verfrissende limonades!

LIMONADE

Wij werken met een standaard menu bestaand uit de volgende limonades:

 • lychee chai iced tea – chai tea / lychee siroop / mineraalwater
 • Iced tea kamille mint -limoen siroop / munt siroop / appelsap/verse munt
 • passion limonade –  cloudy lemonade / passievrucht siroop / mineraal water
 • tropical- sinaasppelsap / grenadine / ananas siroop

 

Onze limonades zijn geschikt als alternatief op smoothies en non alcoholica cocktails. De smaak van de limonades hebben een hoog niveau en zullen zeker een meerwaarde zijn voor uw event. Wij kunnen ook limonades maken die aansluiten bij uw event. Neem voor vragen gerust contact op.

barconcepten limonade double dutch

PRESENTATIE EN BEREIDING

Al onze Limonades worden á la minute bereid. Alle siropen zijn van hoge kwaliteit. Het mineraal water dat wij gebruiken voor de limonades zijn van bar le duc. Wij zullen de limonades presenteren zoals op de foto’s te zien is. De limonades kunnen wij eventueel ook serveren in kleinere beker (voor kinderen) en/of in ´take away´ bekers.

LIMONADEPAKKETTEN

Wij werken met een Limonadepakket bestaande uit minimaal 50 Limonades. In dit geval komen wij naar uw locatie om deze Limonades voor u te maken. Wij hebben ongeveer  de 2  uur nodig hiervoor. Uit ervaring merken wij dat er gemiddeld tussen de 1 en 2 limonades per persoon worden gedronken in dit tijdsbestek.. Uiteraard kunnen dit er meer worden als de bar langer open blijft. Het limonadepakket is per 25 limonades te upgraden. 

mix limonade

WAT KRIJGT U BIJ DIT PAKKET?

 • Overheerlijke en á la minute gemaakte Limonades
 • Bar naar keuze (klik hier voor keuzes)
 • Truss voor boven de bar met lichten 
 • Gratis Barbranding (bijvoorbeeld logo van uw bedrijf)
 • Professionele barmedewerker
 • Hoge kwaliteit glaswerk
 • Indien gewenst kunnen wij zelf een limonademenu maken in stijl van uw bedrijf en/of event
limonade bovenkant

BarKEUZE

Deze bovenstaande concepten zijn alleen verkrijgbaar in combinatie met een bar. Zie onze barverhuur voor de mogelijkheden.

KOSTEN

De kosten voor dit concept zijn natuurlijk wel afhankelijk van het aantal gasten en uw eventuele extra wensen. Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte aan. 

Ontvang hier een vrijblijvende offerte en informatie