Previous slide
Next slide

Cocktailbar huren met Double Dutch Bars

Organiseer je een evenement of feestje? Dan is het misschien een leuk idee om uw gasten te verwennen met de lekkerste cocktail. Het huren van een cocktailbar kan daarom een leuke toevoeging zijn aan uw evenement. Double Dutch Bars heeft complete catering pakketten inclusief een bar en personeel.

Waarom Double Dutch Bars?

Double Dutch Bars is de perfecte partner voor het laten verzorgen van de beste cocktailbars op locatie. We nemen alles uit handen, zodat u volledig kunt genieten van uw evenement of feest. Onze barmedewerkers bereiden ter plekke heerlijke cocktails die perfect passen bij uw wensen en/of thema’s.

Onze barren zijn uitgerust met een truss waaraan. Aan deze Truss kunnen wij bijvoorbeeld disco verlichting ophangen of een rookmachine of bellen blaasmachine. Ook zijn de meeste barren uitgerust met led verlichting aan de voorkant. Door deze extras zal uw feest een nog groter succes worden!

INSTAGRAM 

ONS COCKTAILMENU

Wij werken met een standaard cocktailmenu bestaande uit 6 cocktails en 2 alcoholvrije cocktails. Dit menu bevatten de meest trendy cocktails van dit moment en Klassiekers zoals whisky sour. Al onze cocktails zullen wij op uw feest bereiden. Wij werken met uitsluitend met de beste merken drank.  Zie hieronder het menu

 • Pornstar martini
 • Mojito
 • Aperol Spritz 
 • Tequila Sunrise 
 • Pink Gin Tonic
 • Moscow mule
 • Whisky Sour
 • virgin mojito (alcoholvrij) 
 • virgin Shirley temple (alcoholvrij)


Uiteraard bieden wij ook een geheel alcoholvrij pakket aan. Deze kunt u hier vinden alcoholvrije cocktails .

pornstar martini. mobiele cocktailbar, cocktailbar op locatie, cocktailbar huren

Wat is er bij cocktail catering inbegrepen?

Als u bij ons een cocktail catering pakket afneemt zullen wij alles uithanden nemen. Wij zullen een mobiele cocktailbar naar keuze meenemen. De cocktails zullen gemaakt worden door cocktailshaker die wij intern hebben opgeleid. Uiteraard nemen we ook al de benodigde materialen zoals glazen mee.
vrij alcohol

Wat Kost een Cocktailbar?

Een mobiele cocktail bar huren is bijna altijd een stuk goedkoper dan naar een cafe of bar gaan. De cocktails van ons standaard cocktailmenu kosten 4.75,- per stuk. Daarnaast rekenen wij nog kosten voor het huren van de bar zelf, personeelskosten en transportkosten. Het minimale pakket dat u bij ons kunt afnemen zijn 50 cocktails.

Een complete cocktailbar huren kan dus al vanaf 375 euro ex btw en transport. 

HOEVEEL COCKTAILS PER UUR?

Dat is natuurlijk van te voren moeilijk in te schatten. Wij hanteren altijd een gemiddelde van twee cocktails per persoon. Dit is op basis dat wij twee uur op locatie aanwezig zullen zijn. Uiteraard kan dit aantal ook hoger of lager liggen.

Wilt u dat wij u helpen met het inschatten van het aantal cocktails? Neem gerust contact met ons op! 

Welke Soorten Cocktailbars Biedt Double Dutch Bars Aan?

Bij Double Dutch Bars is alles mogelijk. We hebben een breed assortiment aankleding voor uw evenement. Hierbij kunt u denken aan verlichting en rookmachines. Ook hebben wij vele soorten tafels en stoelen.

De bar zelf kunnen wij aankleden met uw logo of bijvoorbeeld met degene die jarig is. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

Conclusie

Een cocktailbar huren bij Double Dutch Bars is de ultieme manier om uw gasten te verrassen. Wij zorgen dat alles uithanden wordt genomen en dat u kunt genieten van de cocktails. Na afloop zullen wij uiteraard alles netjes opruimen en achterlaten. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op!

WAT KRIJGT U BIJ DIT PAKKET?

 • Overheerlijke Cocktails
 • Bar naar keuze (klik hier voor keuzes)
 • Truss voor boven de bar met lichten en/of rookmachine
 • Gratis Barbranding (bijvoorbeeld logo van uw bedrijf)
 • Professionele barmedewerker
 • Hoge kwaliteit glaswerk
 • Indien gewenst kunnen wij zelf een Cocktailmenu maken in stijl van uw bedrijf en/of event
 • kijk op Instagram voor meer informatie 

BarKEUZE

Dit bovenstaande cocktailconcept is alleen verkrijgbaar in combinatie met een bar. Zie onze barverhuur voor de mogelijkheden.

KOSTEN

De kosten voor dit concept zijn natuurlijk wel afhankelijk van het aantal gasten en uw eventuele extra wensen. Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte aan. 

Kijk hiervoor Veel Gestelde Vragen
Ontvang hier een vrijblijvende offerte en informatie