part point event

WHITE BRICK BAR

Deze white brick bar is door de neutrale uitstraling voor elke gelegenheid geschikt. Uitermate geschikt voor wijn en gin-tonics! Uiteraard zijn ook andere concepten mogelijk. (maximaal twee). Klik HIER voor onze concepten pagina. U kunt ook onze Instagram bekijken voor meer foto’s.

INDELING

Deze bar bestaat uit 1 unit en is afgewerkt met een rvs werkblad en met een gootsteen met fonteintje. Tevens is de gootsteen ook prima te gebruiken als ijslekbak.  De bar biedt verder voldoende ruimte voor al uw glaswerk. 

Optioneel kunt u bij ons ook een koelkast huren voor onder de bar.

stenen bar zijkant l

AFMETINGEN

Onze bars staan op wielen en kunnen makkelijk worden verplaatst. (De afmetingen van 1 unit is 1.80 x 80 cm en max 1.20 hoog) Voor het aansluiten van de bar is 1 stroomgroep nodig, waar voor de rest bijna niks op aangesloten zit. Onze bar heeft een ingebouwde waterpomp waarmee ook zonder een waterkraan op locatie gebruik kan worden gemaakt van de kraan en spoelbak. Er moet echter wel rekening mee gehouden worden dat het water in de tank wel af en toe bijgevuld moet worden. Het beste zou zijn om de bar aan te sluiten op een kraan met een tuinslang.

stenen bar aanzicht

CONCEPTEN

Met deze bar kunt u uw gasten voorzien van meerdere concepten. Afhankelijk van het aantal gasten is het mogelijk om tot wel 2 concepten te serveren. Zie onze conceptenpagina voor de verschillende concepten. Indien uw vragen heeft neem gerust contact met ons op.

stenen bar voor

WAAROM DEZE BAR?

  • geschikt voor elk evenement door de vele concept mogelijkheden!
  • unieke uitstraling!
  • grote Truss voor feestverlichting en/of rookmachine!
  • led-strips aan de voorkant voor ieder gewenst kleur licht!
  • Mobiel dus makkelijk te plaatsen!
cocktailconcept. cocktailbar huren. Cocktailbar op locatie. Mobiele Cocktailbar

BARBRANDING

Het is bij ons mogelijk om het logo van uw bedrijf aan te leveren. Wij kunnen deze op A1 formaat kosteloos op de voorkant van de bar bevestigen. U dient het logo dan wel met voldoende resolutie en als .ai bestand aan te leveren. Voor andere wensen kunt u CONTACT met ons opnemen.

KOSTEN

De bar is zowel te huur met als zonder personeel. Aan de hand van het aantal concepten en overige wensen kunnen wij de kosten voor u berekenen en maken wij graag een passende offerte voor u.

Ontvang hier een vrijblijvende offerte en informatie