Previous slide
Next slide

Cocktails op Locatie, Cocktail Catering en Double Dutch Bars

Bent u van plan om een groot feest of evenement te organiseren en bent u op zoek naar een unieke manier om uw gasten te vermaken? Dan is cocktail catering misschien wel precies wat u zoekt. Lekkere cocktails zijn iets waar iedereen van kan genieten, en als u ze op locatie aanbiedt, krijgen ze nog meer allure.

Kies voor onze cocktailcatering die jouw evenement naar een hoger niveau tilt. Kies voor Double Dutch Bars!

Cocktailbar Huren 

Instagram

Alcoholvrije Cocktails

Wat is Cocktail Catering?

Cocktail catering is een professionele dienst die wordt geboden door experts in de mixologie. Van vintage bars tot moderne mobiele bars, de professionals kunnen elke sfeer creëren die past bij het evenement dat u host. Cocktails worden vakkundig gemaakt met premium ingrediënten door ervaren barmannen. Cocktail catering biedt ook de mogelijkheid om speciale cocktails op maat te maken die aansluiten op het thema van uw evenement.

pornstar martini. mobiele cocktailbar, cocktailbar op locatie, cocktailbar huren

Double Dutch Bars

Double Dutch Bars  is een toonaangevende aanbieder van cocktail catering-services in Nederland. Wij zijn trots op ons streven naar perfectie en ons team van gepassioneerde en getalenteerde barmannen. Ons doel is het creëren van een onvergetelijke ervaring voor uw gasten door het bieden van een dynamische en stijlvolle baromgeving.

Wij hebben verschillende soorten bars beschikbaar om aan alle behoeften te voldoen, van mobiele bars die perfect zijn voor buitenfeestjes, tot vintage bars die een klassieke touch geven aan uw evenement.

vrij alcohol

Cocktails op Locatie

Cocktails op locatie zijn de ultieme manier om uw evenement naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, trouwerij of gewoon een barbecue in de tuin, cocktails op locatie zijn perfect voor elk type evenement. Met Double Dutch Bars als partner bent u verzekerd van professionele en persoonlijke service en onvergetelijke cocktails die uw gasten zullen charmeren.

Waarom Cocktail Catering?

Cocktail catering biedt zoveel meer dan alleen maar drankjes schenken. Het is de combinatie van vakmanschap, passie en aandacht voor detail die cocktail catering tot een onmisbaar en geliefd element maakt op elk evenement. Uw gasten zullen zich ondergedompeld voelen in stijl en klasse terwijl er kwaliteitscocktails worden geserveerd door professionele barmannen.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een unieke en verfijnde manier van het vermaken van uw gasten op uw volgende evenement, zoek dan niet verder dan Double Dutch Bars. Wij bieden professionele cocktail catering-diensten die ervoor zorgen dat het succes van uw evenement wordt vergroot. Bovendien nemen wij alle stress en angst weg, zodat u kunt genieten van uw eigen feest.
alcoholvrij

WAT KRIJGT U BIJ DIT PAKKET?

  • Overheerlijke Cocktails
  • Bar naar keuze (klik hier voor keuzes)
  • Truss voor boven de bar met lichten en/of rookmachine
  • Gratis Barbranding (bijvoorbeeld logo van uw bedrijf)
  • Professionele barmedewerker
  • Hoge kwaliteit glaswerk
  • Indien gewenst kunnen wij zelf een Cocktailmenu maken in stijl van uw bedrijf en/of event
mocktail 2

Deze bedrijven gingen u voor

BarKEUZE

Dit bovenstaande cocktailconcept is alleen verkrijgbaar in combinatie met een bar. Zie onze barverhuur voor de mogelijkheden.

KOSTEN

De kosten voor dit concept zijn natuurlijk wel afhankelijk van het aantal gasten en uw eventuele extra wensen. Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte aan. 

Ontvang hier een vrijblijvende offerte en informatie