overzicht van onze witte bar

BLACK EVENT BAR

De black event bar is ons meest uitgebreide bar waarmee u uw event naar een volgend level brengt. De bar bestaat uit twee verschillende delen en kan op vele manieren worden ingericht zodat maximaal 4 concepten mogelijk zijn. Zoals al onze bars zijn deze te voorzien van een Truss met verlichting en andere effecten. Zie hieronder de verschillende mogelijkheden en algemene informatie. Kijk op onze Instagram voor meer foto’s. Double Dutch Bars is uw catering bedrijf!

BARINDELING

deel 1

Dit deel heeft een ingebouwde tapinstallatie waarmee uw tot wel 200 biertjes per uur kunt tappen. Voor deze installatie heeft u geen koolzuur nodig. Verder is de bar afgewerkt met een rvs lekblad en gootsteen met fontein. De bar biedt voldoende ruimte voor al uw glaswerk. Door de ingebouwde waterpomp kunt u zelfs gebruik maken van de fontein zonder wateraansluiting op locatie.

black event bar op locatie

deel 2

Dit deel heeft in de bar een ingebouwde koelkast waarin u uw dranken kunt koelen. Het barblad is volledig afgewerkt met rvs en is voorzien van een ijslekbak en een cocktailworkstation. Het workstation bestaat uit een ijslekbak, speedrails en 2 bakken voor siropen en/of flessen en een bak voor garnituren. 

double dutch bars black event bar

AFMETING:

Onze bars staan op wielen en kunnen makkelijk worden verplaatst. (De afmetingen van 1 unit zijn 1.80 x 80 cm en max 1.20 hoog) Voor het aansluiten van de bar is 1 stroomgroep nodig, waar voor de rest bijna niks op aangesloten zit. Onze bar heeft een ingebouwde waterpomp waarmee ook zonder een waterkraan op locatie gebruik kan worden gemaakt van de kraan en spoelbak. Er moet echter wel rekening mee gehouden worden dat het water in de tank wel af en toe bijgevuld moet worden. Het beste zou zijn om de bar aan te sluiten op een kraan met een tuinslang.

festival black event bar

CONCEPTEN:

Met deze bar kunt u uw gasten voorzien van meerdere concepten. Afhankelijk van het aantal gasten is het mogelijk om tot wel 4 concepten te serveren. Zie onze conceptenpagina voor de verschillende concepten. Indien u vragen heeft neem gerust contact met ons op. 

black event bar op locatie

WAAROM DEZE BAR?

  • geschikt voor elk evenement door de vele concept mogelijkheden!
  • unieke uitstraling!
  • ingebouwde biertap en koelkast!
  • grote Truss voor feestverlichting en rookmachine!
  • led-strips aan de voorkant voor ieder gewenst kleur licht!
  • Mobiel dus makkelijk te plaatsen!
cocktailconcept. cocktailbar huren. Cocktailbar op locatie. Mobiele Cocktailbar

BARBRANDING

Het is bij ons mogelijk om het logo van uw bedrijf aan te leveren. Wij kunnen deze op A1 formaat kosteloos op de voorkant van de bar bevestigen. U dient het logo dan wel met voldoende resolutie en als .ai bestand aan te leveren. Voor andere wensen kunt u contact met ons opnemen. Double Dutch Bars is uw catering bedrijf!

Kosten

De bar is zowel te huur met als zonder personeel. Aan de hand van het aantal concepten en overige wensen kunnen wij de kosten voor u berekenen en maken wij graag een passende offerte voor u. 

Ontvang hier een vrijblijvende offerte en informatie