bar voor tuinfeest beach bar. mobiel biertap, cocktailbar huren

BEACHBAR

Haal het strandgevoel naar u toe met deze beachbar. Uitermate geschikt voor cocktails of smoothies! Uiteraard zijn ook andere concepten mogelijk met deze bar (maximaal twee). U kunt deze Beach bar huren met of zonder personeel. Double Dutch Bars heeft complete catering pakketten. Klik HIER voor de verschillende concepten.

INDELING

Deze bar bestaat uit 1 unit en is afgewerkt met een rvs werkblad met een gootsteen en fonteintje. Tevens is de gootsteen ook prima te gebruiken als ijslekbak.  De bar biedt verder voldoende ruimte voor al uw glaswerk. 

Optioneel kunt u deze Beach bar huren met een koelkast voor al uw drankjes.

beach bar bovenkant

AFMETINGEN

Onze bars staan op wielen en kunnen makkelijk worden verplaatst. (De afmetingen van 1 unit is 1.80 x 80 cm en max 1.20 hoog) Voor het aansluiten van de bar is 1 stroomgroep nodig, waar voor de rest bijna niks op aangesloten zit. Onze bar heeft een ingebouwde waterpomp waarmee ook zonder een waterkraan op locatie gebruik kan worden gemaakt van de kraan en spoelbak. Er moet echter wel rekening mee gehouden worden dat het water in de tank wel af en toe bijgevuld moet worden. Het beste zou zijn om de bar aan te sluiten op een kraan met een tuinslang. U kunt deze Beach bar huren met een bijpassende Truss waar u verlichting en een rookmachine op kan aansluiten.

beach bar voorkant

CONCEPTEN

Met deze bar kunt u uw gasten voorzien van meerdere concepten. Afhankelijk van het aantal gasten is het mogelijk om tot wel 2 concepten te serveren. Zie onze conceptenpagina voor de verschillende concepten. Indien uw vragen heeft neem gerust contact met ons op. Klik HIER om onze concepten te zien.

 

beachbar front

WAAROM DEZE BAR?

  • geschikt voor elk evenement door de vele concept mogelijkheden!
  • unieke uitstraling!
  • grote Truss voor feestverlichting en/of rookmachine!
  • led-strips aan de voorkant voor ieder gewenst kleur licht!
  • Mobiel dus makkelijk te plaatsen!
Moscow mule

BARBRANDING

Het is bij ons mogelijk om het logo van uw bedrijf aan te leveren. Wij kunnen deze op A1 formaat kosteloos op de voorkant van de bar bevestigen. U dient het logo dan wel met voldoende resolutie en als .ai bestand aan te leveren. Voor andere wensen kunt u CONTACT met ons opnemen. Double Dutch bars is uw oplossing!

KOSTEN

De bar is zowel te huur met als zonder personeel. Aan de hand van het aantal concepten en overige wensen kunnen wij de kosten voor u berekenen en maken wij graag een passende offerte voor u.

Ontvang hier een vrijblijvende offerte en informatie